Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Medzi manželmi je obrovský vekový rozdiel: Šokovalo ich, čo sa im stalo na dovolenke v Európe

Carrie a Alan Zobraziť galériu (2)
Carrie a Alan (Zdroj: FB/Age Gap Love Story)

NEW YORK - Pár, medzi ktorým je 32-ročný vekový rozdiel, práve oslávil 17. rok šťastného manželstva. Tvrdia, že jeden druhého skutočne milujú a od začiatku vraj vedeli, že budú spolu. Dokonca spolu nahrávajú podcast pre ľudí, ktorí sa tiež zamilovali do staršieho či mladšieho partnera.

Vzťah tejto dvojice sa začal pred 22 rokmi, keď mal Alan 55 a Carrie 23 rokov. Carrie bola asistentkou Alanovho klienta. Uvedomovala si, že je starší, no napriek tomu si vybudovali veľmi pevný vzťah. Po tom, čo ju Alan pozval na obed, sa spolu zhovárali celé hodiny a zdalo sa, že si rozumejú takmer vo všetkom. „Od roku 1998 sme tvorili pár a v roku 2003 sme sa vzali,“ uviedla Američanka. 

FOTO Manželia dokopy schudli viac ako 230 kg! Ich RECEPT spočíva v týchto troch krokoch

Alan má dve dcéry z predchádzajúceho manželstva, ktoré sú staršie ako jeho žena, ale povedal, že obe o jeho vzťahu s Carrie vedeli a vzali to dobre. Pre Carrie to bolo iné. „Moja matka bola veľmi rozrušená, keď som jej hovorila o Alanovi, ktorý je o päť rokov starší ako ona sama,“ vysvetlila. Jej mama sa domnievala, že Allan dcéru len zneužíva. „Väčšina mojej rodiny a priateľov prijala Alana po tom, čo sa s ním stretli a uvedomili si, aký je voči mne starostlivý,“ povedala Carrie.

Ľudia sú však stále šokovaní, keď ich vidia spolu a zistia, že tvoria pár. Väčšinou si totiž myslia, že ide o otca a dcéru. Keď boli na výlete v Európe, vraj sa ku nim v autobuse otočili dvaja starší muži a opýtali sa Alana, či má pri sebe dcéru alebo manželku. Keď sa dozvedeli pravdu, zostali prekvapení. „Na inom výlete sa dve slobodné dámy, päťdesiatničky, ktoré boli na palube lode, spýtali Alana, či by sa k nim chcel spolu so svojou dcérou pridať a zájsť na večeru,“ spomína Carrie. Manželia sa spolu na verejnosti nedržia za ruky ani si nedávajú pusu, pretože sa boja reakcií okolia.

Carrie a Alan
Zobraziť galériu (2)
Carrie a Alan  (Zdroj: FB/Age Gap Love Story)

Bezdetná Carrie však dodala, že mať staršieho manžela má svoje výhody. „Vyspelosť staršieho partnera poskytuje mladšiemu človeku stabilitu a istotu,“ vysvetlila. Obaja sa v súčasnosti venujú tvorbe podcastu "Age Gap Love Story" pre páry, medzi ktorými je tiež veľký vekový rozdiel. Chcú tak podporiť svoju komunitu.

Viac o téme: PárManželstvoVekový rozdiel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu