Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Peter sa plavil po Karibiku, keď vtom zbadal... ona nie je normálna, totálny idiot!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Royal Caribbean Crown & Anchor Society Group)

KARIBIK - Pasažierka lode spoločnosti Royal Caribbean riskovala život len kvôli hlúpej fotografii. V plavkách sa postavila na okraj lode, aby si spravila selfie, no z diaľky sa podarilo ju odfotiť aj jednému pasažierovi. Okamžite upozornil palubný personál, ktorý mladej žene hneď po zakotvení na Jamajke kázal opustiť palubu.

Neznáma žena si užívala okružnú jazdu po Karibiku a chcela si spraviť akčnú selfie, tak zliezla na okraj lode. Stála s rukami hore, nedržala sa ani len zábradlia a snažila sa odfotografovať. Celé to videl spolupasažier lode Allure of the Sea, Peter Blosic. "Bol to totálne idiotský nápad. Z lode nevypadneš dovtedy, dokým sa nezačneš správať ako hlupák," napísal. 

FOTO Peter sa plavil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Royal Caribbean Crown & Anchor Society Group)

Mladík okamžite zalarmoval palubný personál, ktorý dievčinu vystopovali až do kabíny, kde bola ubytovaná. Po tom, ako loď zakotvila v jamajskom prístave Falmouth, ju vykázal von. Samotná internetová stránka spoločnosti Royal Caribbean poskytuje podrobné inštrukcie o tom, ako sa majú cestujúci na palube lode správať. Lezenie cez vonkajšie či vnútorné zábradlia sú prísne zakázané.

Viac o téme: LoďPlavbaKaribikSelfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu