Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ľudia žasnú nad VIDEOM s deviatimi kuchynskými trikmi: Musíte ich vyskúšať aj vy!

(Zdroj: Twitter/Proxcey)

LONDÝN - Pred časom sa na Twitteri objavilo video s návodom, ako šikovne a rýchlo olúpať cesnak. Na sociálnu sieť sa však dostalo nové video, ktoré nezobrazuje len jeden kuchynský trik, ale rovno deväť. Mnohí užívatelia priznali, že triky ich úplne dostali a určite ich vyskúšajú doma.

"Som presvedčená o tom, že som zle dokonca aj dýchala," napísala na Twitter užívateľka, ktorá vystupuje pod prezývkou ItsProxcey. Práve ona zverejnila video s kuchynskými trikmi, ktoré trvá necelé dve minúty a ponúka až deväť spôsobov, ako si značne uľahčiť varenie. Video zdieľalo už viac ako 200-tisíc ľudí, iní sa podelili so svojimi skúsenosťami s radami.

Prvý trik zobrazuje jednoduchý spôsob, pomocou ktorého z krevety odstránite ulitu. Ďalší využíva cedidlo na odstránenie lístkov z byliniek. Tretí trik sa venuje odstráneniu  kože z ryby pomocou horúcej vody. 

VIDEO Žena tvrdí, toto je najlepší spôsob, ako očistiť cesnak: Stal sa celosvetovým hitom

Dozviete sa však aj to, ako sa dá ošúpať pomaranč pomocou lyžice alebo odstrániť šupka z broskyne použitím horúcej vody. Ak budete chcieť ušetriť nejaký čas v kuchyni, nechajte sa inšpirovať nasledujúcimi zábermi. 

Viac o téme: Kuchynský trik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu