Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Žena tvrdí, toto je najlepší spôsob, ako očistiť cesnak: Stal sa celosvetovým hitom

(Zdroj: Twitter/Valentina Lord)

TORONTO - Valentina Lordová z kanadského Toronta na Twitteri zdieľala svoj obľúbený trik na rýchle a efektívne čistenie cesnaku. Technika spočíva v zabodnutí noža do jedného zo strukov cesnaku a v jeho následnom vylúpnutí z hlavičky. Žena svojím trikom ohromila tisíce ľudí. Okamžite sa stal hitom, hoci niektorí priznali, že u nich príliš nezafungoval.

Dizajnérka hier Valentina sa na sociálnej sieti podelila so svojou taktikou na lúpanie cesnaku, pri ktorej sa vyhnete smradľavým prstom. Jednoducho vždy zabodne špičku noža do cesnakového struku, vylúpne ho z cesnakovej hlavičky a napokon z neho odstráni prebytočnú šupku. "Pre niekoho, kto robí veľa kórejských jedál, je toto najlepšia metóda na šúpanie cesnaku," okomentovala domáca kutilka svoje video. 

Za necelých 24 hodín jej nápad získal vyše 150-tisíc pozitívnych reakcií a na sociálnej sieti získal veľkú pozornosť širokej verejnosti. Zatiaľ čo mnohých ohromil, iní o triku pochybujú. "Vyskúšali sme to v našej kancelárii a nefungovalo to," napísala Rebecca Reidová. Počítačová vedkyňa Jen Golbecková zas uviedla, že použitím tejto metódy skončila s množstvom nepoužiteľných cesnakových strukov.

Viac o téme: Cesnak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu