Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Otec dal dcére poriadnu lekciu! Keď zbadáte tú FOTO od pol pása dole...

Otec sa svojej dcére ukázal v podobných šortkách, aké mala na sebe. Zobraziť galériu (2)
Otec sa svojej dcére ukázal v podobných šortkách, aké mala na sebe. (Zdroj: FB/Jason H.)

FLORIDA - Mať doma tínedžera nie prechádzka ružovou záhradou. Svoje o tom vie aj otec 14-ročnej Kendall, Jason Hilley. Ten svojej dospievajúcej dcére dohováral, aby si kúpila dlhšie šortky po tom, čo prišla z obchodu. Dievča si totiž podľa otcovho vkusu kúpilo znova príliš krátke rifľové kraťasy. A keďže mu nevyhovela, rozhodol sa jej "dať lekciu".

A výsledok? Na rodinke sa baví celý svet. Video zachytáva, ako jej vošiel do izby v skoro totožných rifľových nohaviciach. Následne ju vyzval, aby sa k nemu postavila, aby zistili, ktorému z nich sú kratšie. „Budeš tie svoje nosiť na verejnosti? Tak ja budem nosiť tieto!“ napísal otecko na svojom facebookovom účte. Jeho príspevok sa stal okamžite virálnym. „Každý deň ťa prídem v týchto šortkách vyzdvihnúť zo školy,“ pohrozil jej.

Jason, otec dvoch detí z Floridy, svojím nápadom pobavil tisícky ľudí. Vo videu môžete počuť aj chichot jeho manželky Alison a osemročného syna Walkera, ktorých tiež pobavila Jasonova vynaliezavosť.

Otec sa svojej dcére
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Jason H.)

„Nemusíte kričať a robiť scény na to, aby ste dosiahli výsledok,“ podotkol otec na margo toho, že vo výchove detí je niekedy štipka humoru lepšia než udeľovanie trestov.    


Čítajte aj: Vodič nevydržal horúčavy: FOTO Šiel donaha, ženy boli trúfalejšie, šokujúci názor polície


„Najlepší otec!“ okomentoval mužov príspevok jeden z užívateľov sociálnej siete. „Je to šťastné dievča, raz to pochopí,“ dodal ďalší.  

Viac o téme: OtecDcéraVýchova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu