Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Muž sa pochválil raňajkami: Ľudia pri jeho FOTO plačú od smiechu, kulinárske peklo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

NEWCASTLE UPON TYNE - Búrlivé reakcie vyvolala na sociálnej sieti fotografia raňajok. Obrázok zverejnený na Twitteri mal zrejme naštartovať chuťové poháriky užívateľov alebo vyvolať túžbu po ochutnávke. Podľa komentárov však naštartoval úplne opačný efekt a kuchárske umenie nemenovaného muža dostalo poriadnu nakladačku.

VIDEO Kráska (36) sa stala senzáciou medzi zákazníkmi v reštaurácii: Láka ich na svoje bomby

S podivným zmyslom pre kuchárske umenie a estetické vnímanie jedla sa na sociálnej sieti podelil s ostatnými užívateľmi nemenovaný muž. Záber na bohaté raňajky mal zrejme vyvolať chuť do jedla, ale pohľad na naservírovanú porciu skôr desí, než navádza k príjemnému kulinárskemu zážitku.

Účet Fry Up Police, kde sa fotografia objavila, je už zasypaný posmešnými komentármi, ktoré nijako a v ničom nešetria autora nepodarku. Pohľad na pripálené vajíčka a nevábne naservírovanú fazuľku s obhorenou slaninkou vydesil väčšinu užívateľov a výtvor na obrázku označili ako najhoršie pripravené raňajky na svete.

„Je to slaninka alebo kúsok obhorenej kože?“ pátrajú mnohí po pôvode záhadne vyzerajúcej časti prílohy. „Po zverejnení takej ohavnosti by mali niekoho zatknúť,“ píše jeden z užívateľov. „Paradajka už musí byť iba surová, veď kuchárovi sa minul plyn pri príprave vajíčok,“ vtipne dodáva ďalší.

Viac o téme: VajíčkaRaňajkyVolské oko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu