Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Novomanželia sa tešili na svadobnú noc v známom hoteli: Na recepcii dostali studenú sprchu

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: FB/Michelle Inglis, Google Street View)

LEICESTER - Michelle (33) a Scott (36) Inglisovci si povedali svoje áno na radnici v Leicestri, potom sa dobre so svojou rodinou zabavili v podniku a napokon chceli stráviť svadobnú vec vo vychytenom hoteli Hilton. Izbu si vopred rezervovali, keď však po polnoci prišli na recepciu, zistili, že majú veľký problém. Svoje prvé manželské chvíle tak museli neromanticky stráviť v spoločnosti svojich detí.

Manželia pred svadbou spolu nemali sex: Nechcite vedieť, čo zažila nevesta počas svadobnej noci

Michelle pre Leicestershire Live uviedla, že svadba bola úžasná, všetko išlo podľa plánu a všetci sa dobre zabávali až do chvíle, kým s manželom neprišli do hotela Hilton okolo 00.45 h. Izbu v ňom objednávala už v novembri a dohodla sa na jej zaplatení pri príchode. Keď sa však snažila na recepcii použiť svoju platobnú kartu, transakcia neprešla.

Novomanželia sa tešili na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Michelle Inglis)

Novomanželka si skontrolovala stav peňazí cez mobilnú bankovú aplikáciu a zistila, že má na účte iba 80 libier, a preto platbu zamietlo. Izba, ktorú si rezervovali, stála 84 libier plus 11 libier za raňajky na osobu, čiže dokopy to činilo 106 libier za pobyt na jednu noc.

Nevesta sa preto spýtala, či je možné časť platby uskutočniť kartou a zvyšok doplatiť v hotovosti, čo však zamestnanec hotela odmietol. Potom Michelle zavolala svojej matke a opýtala sa jej, či jej môže na účet poslať nejaké peniaze. Matka s tým síce súhlasila, ale financie by aj tak nedorazili včas. Keď sa opýtali recepčného, či je možné zaplatiť až pri odchode, opäť dostali zamietavú odpoveď.

Novomanželia sa tešili na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Michelle Inglis)

"Moja mama sa potom ponúkla, že zaplatí kartou po telefóne a znova povedali nie. Povedali nie na každé riešenie, takže sme nemohli zostať," vysvetlila sklamaná Michelle. Pár si tak musel zobrať taxík domov, kde už spala Scottova dcéra z predchádzajúceho vzťahu a štyri ďalšie deti.

"Len sme chceli prežiť prvú noc ako manželský pár," povedala Michelle, ktorá sa vydala za Scotta v sobotu 23. marca po 10 rokoch vzťahu. "Vrátili sme sa asi o druhej hodine a naše deti nás prebudili skoro ráno. Ja sa zvyčajne nesťažujem, ale to ako s nami zaobchádzali, nebolo veľmi pekné," dodala.

Novomanželia sa tešili na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Michelle Inglis)

Hotel Hilton v Leicesteri informoval, že zamestnanci sa správali "podľa firemnej politiky". „Spojili sme sa s hosťom, aby sme si vydiskutovali jeho sťažnosti a vysvetlili, že sme, bohužiaľ, nemohli nikoho ubytovať kvôli zamietnutiu kreditnej karty," uviedol generálny manažér James Howard.

FOTO Nevesta zašla pred svadbou ku kaderníčke: Chcela krásny účes, no dostala des na hlave

"Všetky rezervácie hostí vyžadujú pri príchode platbu v hotovosti alebo kartou a vzhľadom na naše pravidlá platby treťou stranou sme to nemohli urobiť telefonicky. Ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti," dodal.

Viac o téme: SvadbaHotelSvadobná nocHiltonLeicesterMichelle Inglis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu