Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Kráska (36) sa stala senzáciou medzi zákazníkmi v reštaurácii: Láka ich na svoje bomby

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/跑腿新聞)

TAIWAN - Tridsaťšesťročná bývalá modelka si vyslúžila titul "bohyňa grilovania" a prevádzka, v ktorej pracuje, sa vďaka tomu stala medzi návštevníkmi z celého sveta hitom. Svojich zákazníkov láka nielen na grilované dobroty, ale aj na svoje atraktívne telo.

Ruo Yanová obsluhuje gril v stánku v horskom meste Alishan Highway na Taiwane, kde vďaka svojmu telu a kulinárskym zručnostiam zaujala už množstvo turistov. Jeden z nich ju nedávno nakrútil pri práci a veru je sa na čo pozerať. Kráska má na sebe krátke čierne tričko s veľkým výstrihom a džínsy.

Yanová je členkou Tsou, domorodého kmeňa obyvateľov z južného Taiwanu. Keď nemá pracovné povinnosti, vracia sa domov a pomáha rodine v stánku, kde predáva grilované pochúťky. 

VIDEO Kráska (36) sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/跑腿新聞)

Ruo nie je jedinou Taiwankou, ktorá sa stala turistickou atrakciou. Minulý rok mnohých zaujala dievčina s prezývkou "Little Peach", ktorá predávala jedlo v krátkom tope a zarezaných šortkách. Vďaka nej prevádzka s jedlom dosiahla v priebehu jednej noci štvornásobok bežnej tržby. Neskôr sa však ukázalo, že majiteľ stánku svoju atraktívnu zamestnankyňu v zúfalstve využil, aby zvýšil predaj a zárobok. 

Viac o téme: TaiwanBohyňa grilovania
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu