Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Manželia rozbehli neskutočný biznis: Peniaze im do domácnosti nosí pes, stačilo ho naučiť toto!

Pes maľuje obrazy. Zobraziť galériu (3)
Pes maľuje obrazy. (Zdroj: Instagram/shiba.art.online)

ALBERTA - Manželskému páru nosí peniaze do domácnosti pes. Dovedna im zarobil až 4-tisíc eur. Svojho maznáčika totiž naučili maľovať, založili mu instagramový profil a stránku, kde jeho autentické diela predávajú. Jeho pán ho opísal ako inteligentného, starostlivého a vnímavého spoločníka.

Hunter, päťročný pes japonského plemena šiba inu, maľuje obrazy. Hunterov pán Kenny Au americkému denníku prezradil, že spoločne s manželkou Denise svojho psa naučili maľovať, lebo si všimli, že je veľmi inteligentný a rád sa učí nové veci.

Pes maľuje obrazy.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/shiba.art.online)

Bola to však Denise, ktorá prišla s týmto nápadom. Jej polovička opísala, že raz mali na stene prázdne miesto, ktoré chceli dajako zaplniť. „Pretože Hunter je taký pokojný, starostlivý a vnímavý pes, mojej žene zišlo na um, že ho naučíme, ako držať štetec, aby nám vytvoril nejaké spomienky,“ spomína Kanaďan. Potom to už podľa jeho slov išlo ľahko. Svojho maznáčika naučili, ako má štetcom hýbať po papieri, potom pridali aj farbu. „Výsledkami sme boli naozaj veľmi prekvapení,“ dodal.


Čítajte aj: Z FOTO stromčeka mladého páru vás strasie od hnusu: Nápadité, no pre väčšinu smrteľníkov hrozné


Manželia tvrdia, že len čo sa to naučil, chcel maľovať stále. Zdôraznili však, že do ničoho ho nenútia. „Snažíme sa, aby to nepreháňal, aby ho to neomrzelo,“ uviedli.

Krátko po tom, čo Hunter začal maľovať, Au sa rozhodol jeho obrázok zavesiť na sociálnu sieť Reddit, kde sa mu dostalo veľa pozitívnych reakcií.

Pes maľuje obrazy.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/shiba.art.online)

Psovi dokonca založili aj instagramový účet, kde ho sleduje takmer 13-tisíc ľudí, a internetovú stránku, kde predávajú jeho autentické diela. Tie sa pohybujú v cene od 65 do 75 kanadských dolárov, čo je cca 42 až 48 eur.

Viac o téme: KanadaPesObrazyMaľovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu