Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Chlapec pod stromček nastražil kameru: V noci zachytila ľstivé stvorenie!

Chlapec pod stromčekom nastražil kameru. Zobraziť galériu (2)
Chlapec pod stromčekom nastražil kameru. (Zdroj: Twitter/@lntolisa)

USA - Vysvetliť deťom, kto v skutočnosti nosí darčeky je naozaj neľahká úloha. Svoje o tom musia vedieť i rodičia malého chlapca. Ten sa totiž tieto Vianoce rozhodol, že sa o existencii Santa Clausa presvedčí sám. Preto pod stromček nastražil kameru. Tá v noci naozaj zachytila pohyb. Video už videlo takmer 10-miliónov ľudí.

Užívateľka Twitteru Intolisa zdieľala bizarné video jej mladšieho súrodenca. Chlapček chcel nachytať Santu tým, že pod stromček umiestnil svoj iPod s bežiacou kamerou. Tá však nezachytila nijaký dôkaz o existencii Santa Clausa, ale čivavu. Toto stvorenie navyše nechalo pod stromčekom nelichotivý darček.


Čítajte aj: Psychológ: Vianoce môžu byť nápor na psychiku, tento sviatok má magickú silu


„Dobre, dnes natočím Santu na video, lebo je Štedrý deň,“ teší sa chlapec schovávajúci iPod pod stromček. Nastražená kamera v noci naozaj zachytila pohyb. Nebol to však nijaký Santa, ale ich čivava. Pes spočiatku pod stromčekom oňuchával, a potom tam zanechal nemalú kôpku.

Chlapec pod stromčekom nastražil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/@lntolisa)

Keď svitlo ráno a netešené dieťa bežalo k stromčeku, aby sa presvedčilo, či u nich Santa bol, objavil exkrementy. „No, idem si pustiť video, aby som zistil, čo sa tu naozaj udialo,“ povedal.  

Vyzerá to však tak, že Intolisa sa na svojom smutnom bračekovi dobre bavila a jeho neúspešný pokus dokázať Santovu existenciu zverejnila na sociálnej sieti. Na Twitteri videlo video už skoro 10-miliónov ľudí.

Viac o téme: PesVianoceStromčekSanta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu