Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pes sa stal celosvetovým hitom: Predstiera, že je túlavý, aby mu ľudia dávali hamburgery

Princess veľmi dobre vie, čo robí
Princess veľmi dobre vie, čo robí (Zdroj: Facebook/Betsy Reyes)

OKLAHOMA CITY - Majiteľka sučky z amerického štátu Oklahoma tvrdí, že sa jej pes v noci vkráda na parkovisko McDonaldu a predstiera, že je túlavý. Okoloidúcim ľuďom je ho ľúto, a tak mu zvyknú darovať svoj hamburger alebo akékoľvek iné jedlo z fastfoodu. Na internete preto vyzýva zákazníkov, aby s kŕmením psa okamžite prestali, pretože už začína byť obézny.

Betsy Reyesová ostala v šoku po tom, ako zistila, čo stvára jej sučka Princess. Tá doslova žobre jedlo od zákazníkov McDonaldu. Predstiera, že je túlavá, aby jej ľudia dávali svoje jedlo. Majiteľka štvornohého vypočítavca  zverejnila jeho fotografiu, aby zákazníkom spomínanej siete rýchleho občerstvenia ukázala, o aké plemeno ide. 

Jana šla ráno do práce MHD, dorazilo ju správanie vodiča trolejbusu: Vadil mu pes, nebol v práve!

"Ak uvidíte môjho psa pri McDonalde, prestaňte mu vykrmovať zadok, pretože nevie, ako sa má správať a vytráca sa z domu každú noc, aby prišiel na parkovisko McDonaldu. Nie je to žiadny túlavý pes," píše Betsy. Princess je podľa nej obyčajná zlatokopka, ktorá sa snaží na ľudí pôsobiť dojímavo, aby od nich získala nejakú dobrotu. Majiteľka ju už dokonca aj stihla prichytiť priamo pri čine. Stalo sa tak v pondelok večer, keď zašla sama do fastfoodu a na parkovisku našla svojho psa, ako žobre. 

Po tom, ako fenka zbadala svoju paničku, začala krútiť chvostom. Nikto však nevie, či to bolo od radosti, alebo od hanby, ktorú by mala cítiť. V každom prípade sa Princess stala hitom internetu a hoci by si zaslúžila, ako sa hovorí, jednu po holej, užívatelia sú z nej unesení. 

Viac o téme: PesMcdonaldsŽobranie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu