Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Takýto prípad lekári ešte nikdy nezažili: Chlapcovi (6) z penisu vytiahli... Sami zostali v úžase

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LUCKNOW - Lekári sú už zvyknutí na to, že do ambulancie občas zavíta pacient s cudzím predmetom uviaznutým vo svojom tele. Že to bude ale šesťročný chlapec a že to bude mať v penise, ich teda prekvapilo ako azda ešte nič predtým.

V magazíne British Medical Journal bol zverejnený článok o prípade malého chlapca z Indie, ktorý sa sťažoval na problémy s močením. Lekárom povedal, že aj po tom, ako sa vyciká, mu moč kvapká z penisu a že ho to veľmi bolí. Testy vylúčili infekciu a röntgenové vyšetrenie nepotvrdilo nijaký nález. Keďže však ťažkosti neustupovali, musel pacient podstúpiť nepríjemné vyšetrenie. Pomocou tenkého drôtu s kamerou pripevnenou na jeho konci mu doktor prezrel močovú trubicu a objavil v nej lesklý, modrý, plastový materiál. 

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: Getty Images)

Tínedžer (13) začal močiť krv: Keď lekári zbadali, čo má v penise, len krútili hlavami

Chlapca okamžite operovali. Počas zákroku mu chirurgovia z trubice odstránili špičku pera dlhú 1,5 centimetra. Dôvod, ako sa na toto netradičné miesto dostala, je doteraz neznámy. "Predmet bol umiestnený v tzv. zadnej uretre, preto ho röntgen neodhalil a museli sme pristúpiť k ďalšiemu vyšetreniu," vysvetlil doktor Samarth Agarwal. Tento prípad je podľa všetkého prvý svojho druhu na svete. 

Viac o téme: ČínaPenis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu