Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Manželia sa štyri roky snažili o dieťa: Gynekologička zistila, kde bola chyba, a ostala v šoku

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BIJIE - Takýto prípad gynekologička z čínskej provincie Guizhou ešte neriešila! Pacientka, ktorá s manželom intenzívne pracovala na bábätku, bola totiž stále panna. Zaskočenú lekárku preto zaujímalo, akým spôsobom sa mladý pár snaží o potomstvo. Keď dostala odpovede na všetky otázky, nevedela, či sa má smiať alebo plakať.

Doktorka Liu z čínskeho mesta Bijie určite nezabudne na svoju 24-ročnú pacientku, ktorá smutná zavítala do jej ambulancie s tým, že sa jej nedarí otehotnieť. Tvrdila, že s manželom majú sex štyri roky a jej sa nedarí počať dieťa. Zo strany rodiny vraj obaja cítia obrovský tlak a sú z toho nešťastní.

Gynekológovia prezradili, čo si skutočne myslia, keď vyšetrujú ženy

Liu mladú ženu vyšetrila a zostala v poriadnom šoku, keď vysvitlo, že je stále panna. Lekárku teda zaujímalo, čo sa to u nich v posteli vlastne deje, keď sa snažia o počatie, a ona je pritom stále poctivá. Pacientka uviedla, že už roky pravidelne súložia a pre ňu je to vždy veľmi bolestivé. Ale chce mať bábätko, a preto je odhodlaná vydržať to. "Vtedy ma prepadlo zlé tušenie a vyšetrila som jej análny otvor. Mala ho roztiahnutý na tri prsty. Takže oni nerobili nič iné, len análny sex," krúti hlavou lekárka. 

Manželia sa štyri roky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Neskôr manželom všetko vysvetlila, darovala im príručku o tom, ako sa plodí dieťa a poslala ich domov. Ani nebola veľmi prekvapená, keď k nej o pár mesiacov pacientka prišla opäť a bola už tehotná. "Možno sa vám to zdá neuveriteľné, ale takéto skúsenosti majú so svojimi pacientmi viacerí moji kolegovia," dodala lekárka.

Viac o téme: SexTehotenstvo Anál
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu