Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Keď sa lekári na Tenerife pozreli Britke do vagíny, takmer odpadli: Šokujúci nález vo vnútri!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

TENERIFE - V španielskych médiách sa objavila takmer neuveriteľná správa o tom, že lekári na ostrove Tenerife našli vo vagíne britskej ženy mŕtvu korytnačku. Denník El Dia napísal, že zdravotníci na pohotovosti po tomto bizarnom náleze privolali políciu. Okolnosti prípadu však nie sú jasné.

Manželia sa štyri roky snažili o dieťa: Gynekologička zistila, kde bola chyba, a ostala v šok

Nemenovaná žena, ktorú noviny El Confidential označili za britskú rodáčku, údajne vyhľadala v sobotu odbornú pomoc kvôli bolestiam v genitálnej oblasti, ktoré lekári diagnostikovali ako dôsledok infekcie spôsobenej plazom.

Polícii povedala, že sa vraj začala cítiť zvláštne po tom, ako bola nedávno na párty so skupinou britských priateľov, napísalo El Periodico. Údajne netušila, ako sa mohla korytnačka dnu dostať. Veľkosť zvieraťa nebola v správach uvedená.

Ostrovné noviny aj rešpektované španielske denníky, ktoré sa príbehu venovali, uviedli, že inkriminované lekárske centrum sa nachádza v oblasti Arona na juhu ostrova. Zariadenie je nad rekreačným strediskom Los Cristianos a funguje ako malá nemocnica.

Keď sa britský denník The Sun snažil informácie v nemocnici overiť, nepochodil, hoci portál El Dia napísal, že sa zdravotnícky personál odmietol vyjadriť z dôvodov ochrany osobných údajov. Policajné zdroje na Tenerife potvrdili, že príbeh je pravdivý a dôstojníci boli požiadaní, aby si so ženou o bizarnom objave pohovorili.

Viac o téme: KorytnačkaVagínaTenerife
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu