Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sestry našli staré ľúbostné listy svojich rodičov: Otvorili ich a... zostali v nechutnom šoku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Keď naši blízki umrú, často po nich nájdeme neočakávané veci. Dosvedčia to aj sestry, ktoré našli milostné listy svojich rodičov staré viac ako päťdesiat rokov. Nešlo však o žiadne romantické vyznanie; ich otec v nich jednoducho písal o tom, ako mu chýba sex s ich matkou.

Listy pochádzal zo šesťdesiatych rokov, presnejšie z obdobia, kedy ich otec odišiel za prácou do Londýna. Jedna zo sestier, na Twitteri označená pod menom Morven, na sociálnej sieti uvádza, že listy našli až po smrti matky. Boli zviazané stuhou a jeden z nich otvorili. "Všetky sestry sme sa držali za ruky a plakali. Otvorili sme list a nič iné sa v ňom nepísalo, okrem toho, ako otcovi chýba sex s našou mamou. Tie ostatné sme preto radšej ani neotvorili," tvrdí jedna zo sestier. Teraz sa im ozývajú ľudia, ktorých vtipný príbeh uchvátil či poriadne pobavil. 

Neznámy užívateľ im dokonca napísal, že môžu byť rady za vášeň vo vzťahu ich rodičov. "Vedeli sme, že sa naši rodičia milujú, ale vidieť napísané všetky veci, ktoré matka robila ockovi v posteli, je už trochu moc," komentujú sestry.

Žena z Texasu sa v tejto súvislosti podelila o podobnú príhodu. Jej rodičia mali dlhodobý vzťah na diaľku po tom, ako sa otec odsťahoval do USA, ale boli v kontakte prostredníctvom listov. 

Viac o téme: SexManželstvoList
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu