Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Matka s dcérou zažili na dovolenke perverzný šok: Vychutnávali si rybu, keď vtom...

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

REDCAR - Matke a dcére znechutil pobyt v prímorskom anglickom meste zvrhlý muž opojený drogami a alkoholom. Jeho nechutné správanie mu akčná ženská dvojka neodpustila a incident mal dohru na súde. Napriek tomu, že bol vinník potrestaný, ženy sa už do svojho obľúbeného letoviska tak ľahko nevrátia.

Nemenovaná matka s dcérou až donedávna rady navštevovali mesto Redcar v grófstve North Yorskhire. "Milujem to miesto, rada sem chodím aj s vnúčatami. Ale tentoraz som našťastie išla iba s dcérou," začína svoje rozprávanie staršia pani. Keď si totiž ženy chceli koncom júna uprostred dňa v aute vychutnať obľúbenú rybu a hranolčeky, do otvoreného okna sa im otrčil muž s odhaleným penisom a chcel sa dostať dnu. Opakovane údom búchal do auta, aby mu otvorili. "Hodili sme do neho náš obed a kričali sme, aby vypadol. Potom sme zatvorili okno a on sa vymočil vedľa nášho auta," opísala nechutný incident dcéra.

Ženy chceli z miesta okamžite ujsť, ale ostali ako obarené. A to najhoršie prišlo na záver. Úchyl si stiahol gate, predklonil sa a vykonal vedľa nich veľkú potrebu. "Jeden odporný špinavý chlapík nám pokazil výlet. Do Redcaru sa už nikdy nebudeme vracať s takou radosťou ako doteraz."

Miestne úrady zvrhlíka okamžite identifikovali. Ide o 44-ročného Johna Hensona, ktorý je už dlhé roky závislý na alkohole a drogách. V inkriminovaný deň mal za sebou alkoholový a drogový nočný maratón. Sudca bol nekompromisný a Hensonovi nariadil zaplatiť pokutu vo výške sto libier (112 eur) obom ženám, ako aj svedkovi incidentu. Zároveň bude musieť osemnásť mesiacov vykonávať verejnoprospešné práce. 

Viac o téme: DovolenkaúchylPenis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu