Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Desivé sekundy v Humennom: Z okna vypadol chlapec (7)

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

ROKYTOV - Záchranári v stredu vo večerných hodinách zasahovali v obci Rokytov v humenskom okrese. Neplnoletý chlapec tam vypadol z okna rodinného domu z výšky približne sedem metrov.

Ako informovala hovorkyňa skupiny Falck Katarína Načiniaková, posádka rýchlej zdravotnej pomoci ošetrila chlapca, ktorý pri páde utrpel stredne ťažké poranenia. "Po ich príchode bol pri vedomí a komunikoval, počas ošetrovania sa však stav jeho vedomia zhoršoval," uviedla s tým, že preto privolali posádku rýchlej lekárskej pomoci, ktorá pacienta ihneď transportovala na oddelenie anestéziológie a intenzívnej medicíny do humenskej nemocnice.

Pacient je v stabilizovanom stave. "Jeho zdravotný stav si však vyžaduje intenzívnu starostlivosť," doplnila Jana Fedáková zo siete nemocníc Svet zdravia, ktorá prevádzkuje aj tú v Humennom.

Krajský policajný hovorca z Prešova Daniel Džobanik uviedol, že incident sa stal v čase okolo 19.00 h. "Z doposiaľ nezistených príčin a doposiaľ nezisteným spôsobom došlo k poraneniam 14-ročného chlapca z Humenného. Podľa predbežných zistení utrpel zlomeninu zápästí oboch rúk a povrchové odreniny hlavy s predpokladanou dobou liečenia nad 42 dní," priblížil. Prípad vyšetrujú policajti z Obvodného oddelenia Policajného zboru v Koškovciach, ktorí začali trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

Viac o téme: ZáchranaVypadnutie z oknaRokytov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu