Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najhoršia učiteľka na svete: VIDEO Deti sa chveli od hrôzy! V halloweenskej maske ich traumatizovala

(Zdroj: Youtube/ Kanwal Trend News)

MISSISIPI – Na sociálnych sieťach sa začalo šíriť hrôzostrašné video ako učiteľka straší deti v halloweenskej maske a deti pritom kričia zdesením. Natočila ho kolegyňa učiteľky, aby varovala rodičov a video zverejnila na facebooku.

Opatrovateľka v škôlke strašila údajne iba "zlé deti" a kričala na nich so strašidelnou maskou. Žena navštívila viacero tried, a dokonca plačúce deti prenasledovala, informovalo DailyMail. Video bolo poslané aj rodičom ako dôkaz ako s nimi zaobchádza jedna z učiteliek. V jednom momente na videu sa pýta učiteľka v maske či bolo dieťa zlé a či ho môže vziať. Napriek tomu, že si dieťa prekryje tvár a kričí od zúfalstva, žena so strašením neprestane a povie mu: „Radšej buď dobrý!“ Iné deti desila svojou tvárou s tvrdením, že si majú po sebe upratať. Deti si zakrývali uši, oči a kričali mama.

Pracovníčka škôlky, Jennifer Kayla Newman, ktorá video nakrútila, tvrdila, že z toho nemala žiadnu zábavu a keďže bezpečnostné kamery neboli zapnuté, chcela dokázať rodičom, aké praktiky používajú v ich škôlke. Nestalo sa to vraj po prvýkrát.

Jej kolegyňa, ktorá pobehuje v triede v maske a straší deti ako reakciu nahrala devätnásť minútové video, v ktorom sa ospravedlňuje, tvrdí, že "deti reagovali tak ako reagovali, pretože sú deti" a nechcela im úblížiť. Údajne už v minulosti skúšali podobne deti nastrašiť cez Vianoce s Grinchom, ktorý ukradne Vianoce. V škôlke pracovala takmer 4 roky. Po mnohých sťažnostiach od rodičov a obyvateľov, aktuálne vyšetruje celú záležitosť polícia.

Viac o téme: ŠkôlkaHalloweenUčitelka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu