Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Fiasko hneď pri štarte predvolebnej kampane! VIDEO Babiš zažil nočnú moru, syn ho ponížil pred národom

Babiš a Babiš junior sa stretli zoči-voči.
Babiš a Babiš junior sa stretli zoči-voči. (Zdroj: TASR/AP Photo/Petr David Josek, Twitter.com/Jan Novotny)

PRAHA - Už to bude len mesiac, a Česko sa dočká svojich ďalších volieb do parlamentu, v ktorých o vedenie bojuje aj doteraz vládne hnutie ANO českého premiéra Andreja Babiša. Tomu sa však v týchto dňoch stala veľmi nemilá vec, ktorá mu zrejme kampaň skomplikuje a tiež mu priťaží na duši. Nakričať naňho totiž prišiel jeho vlastný syn a akoby toho nebolo málo, všetko si zaznamenala aj celá prítomná verejnosť!

Všetko sa to odohralo na predstavení volebnej kampane hnutia ANO, kde sa objavil aj Babišov syn Andrej Babiš junior. Ten svojmu otcovi nič nedaroval. S iróniou v hlase mu poprial "veľa šťastia v kampani a oblbovania ľudí". Medzi premiérem Babišom a jeho vlastným synom pritom museli stáť ochrankári premiéra, ktorí sa na celú situáciu len nečinne prizerali, kým Babiš junior neodišiel.

Všetko je dokonca zaznamenané na videu:

Ako sa cítiš? Prečo si mi ublížil? Pýtal sa otca mladší Babiš

"Ako sa cítiš, otec, keď ma vidíš? Prečo si mi ublížil? Aj s tým Protopopovom (jeho asistent, pozn. red.)? Budem sa brániť a bojovať. Urobím to nielen za seba, ale aj za ostatných ľudí okolo mňa. Dnes máš narodeniny, som naštvaný, ale informácie, že som psychicky v poriadku... to by mala byť najlepšia věc, ktorú by si mal na svoje narodeniny," povedal pod portálom CNN Prima News Babiš junior.

"Maj sa, see you again, ale na diaľku, budeš ma vidieť v médiách," dodal ešte na záver Babišov syn.

Viac o téme: VoľbySynKampaňKričanieAndrej BabišANO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu