Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tragédia v zábavnom parku: Matka zomrela po jazde na atrakcii, syn sedel vedľa nej

Dawn Jankovicová zomrela po jazde v zábavnom parku.
Dawn Jankovicová zomrela po jazde v zábavnom parku. (Zdroj: Facebook.com/HolidayWorld, Facebook/Dawn Jankovic)

SANTA CLAUS - Mal to byť nádherný deň s jej rodinou - ale výlet do zábavného parku sa pre matku skončil smrťou. Američanka bola v parku Holiday World & Splashin‘ Safari Park v Santa Clause v štáte Indiana a jazdila tam na horskej dráhe „The Voyage“. Po trojminútovej jazde omdlela a bola prevezená do nemocnice. Lekári nemohli pre Dawn Jankovicovú už nič urobiť.

Niektorí ľudia veria, že keď sa vezú na horskej dráhe, ich srdce sa zastaví vzrušením - 47-ročná žena však skutočne zomrela na následky jazdy na takejto dráhe.

Začiatkom júna bola Jankovicová so svojím 17-ročným synom v zábavnom parku, v tento deň sa konal na „Deň matiek a synov“. Obrázky ukazujú, koľko zábavy mali dvaja - ale potom matke praskla tepna na hrudi. Tínedžer Gunnar Merker sa musel prizerať, ako záchranári odvážajú jeho matku do nemocnice, kde lekári nakoniec prehrali bitku o život 47-ročnej ženy.

Tragédia v Chorvátsku, ďalšia smrť v rozpálenom aute: Viezol syna (†5) do škôlky, osudný telefonát!

Odstredivé sily na horskej dráhe boli príčinou smrti

Podľa pitevnej správy, ktorá je teraz k dispozícii, boli spúšťačom praskliny v tepne odstredivé sily drevenej horskej dráhy. Vyšetrovatelia nezistili pri samotnej jazde nič, na čo by sa mohli sťažovať - ​​takže zábavný park nemôže za smrť matky. Celý deň po incidente bola dráha mimo prevádzky.

Exkurzie do zábavných parkov patrili k obľúbeným zábavám matky a syna. Obaja si tento spoločný čas údajne obzvlášť užívali. Jankovicovej partner Gary Merker uviedol, že obaja boli „závislí na horskej dráhe“. Syn Gunnar ťažko znáša traumatizujúci zážitok: „Vždy sa snažila, aby ma podporila,“ povedal syn, ktorý vysvetlil, že bola „láskyplná matka“.

Viac o téme: MatkaSmrťSynZábavný parkDawn Jankovic
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu