Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hrozivá nehoda v Bratislave: Mladá žena (26) spadla z Mosta SNP!

Žena spadla z Mosta SNP
Žena spadla z Mosta SNP (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti pomohli žene, ktorá v sobotu (10. 7.) večer spadla z Mosta SNP v hlavnom meste. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Žena sedela na betónovom múriku spodnej časti Mosta SNP, po páde utrpela poranenie v oblasti hlavy.

V sobotu večer bola vyslaná hliadka policajtov na pravý breh Dunaja, kde malo dôjsť k pádu ženy z Mosta SNP. Zakrátko spozorovali na betónovom šikmom vale zranenú ženu. "Tú pridržiavala ďalšia žena, aby sa nezošmykla do rieky, keďže sa nachádzala v jej bezprostrednej blízkosti. Zranená žena bola pri vedomí, s policajtmi komunikovala a v oblasti zátylku mala zranenie, ktoré intenzívne krvácalo. Policajti žene pomohli sa dostať zo šikmej betónovej plochy do bezpečia a poskytli jej prvotné ošetrenie," priblížil Szeiff. Následne ženu odviezla rýchla zdravotnícka pomoc do jednej z nemocníc.

Policajti zistili, že zranená 25-ročná Bratislavčanka spolu s ďalšou 26-ročnou ženou sedeli na betónovom múriku spodnej časti Mosta SNP, pričom následne z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k jej pádu, ktorým utrpela poranenie v oblasti hlavy.

Viac o téme: MostTragédiaŽenaBratislavaSNP
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu