Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Muž (37) z Prahy ponúkal mladým ženám profesionálne fotenie vo vani: Potom ich znásilnil!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PRAHA - Českí kriminalisti hľadajú ženy, ktoré mohli byť znásilnené pod zámienkou obstarania profesionálnych fotografií v byte v Prahe 4. Tridsaťsedemročný muž ponúkal fotenie vo vani, ženy potom omámil a sexuálne zneužil. Polícia ho obvinila zo znásilnenia, hrozí mu až desať rokov väzenia.

Žena (38) na VIDEU vošla s mužom do bytu v Prahe: Nedobrovoľný sex, mal ju znásilniť

"V tejto chvíli kriminalisti evidujú tri poškodené ženy, ale predpokladajú, že ich môžu byť desiatky, a to z celej Českej republiky," uviedol policajný hovorca Jan Daněk. Hľadajú tiež prípadné svedkyne znásilnenia. Polícia ženám, ktoré sa rozhodnú prihlásiť, sľubuje citlivý a profesionálny prístup.

Obstaranie profesionálnych fotografií obvinený muž ponúkal dospievajúcim dievčatám a mladým ženám. Svoj byt mal na to provizórne vybavený fotografickým plátnom. "Po príchode do bytu ich uviedol do stavu, v ktorom bola znížená ich uvážlivosť a schopnosť odporu. (Zámerne neuvádzame akým spôsobom tak činil, pretože je to dôležitá vec pre vyšetrovanie a potrebujeme túto informáciu získať od prípadných ďalších poškodených.)," uviedol Daněk.

Stíhanie muža je podľa hovorcu vedené na slobode.

Viac o téme: ZnásilnenieFotografPolícia Praha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu