Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Motorkár unikal pred políciou: VIDEO Drsná dohra! Po vzdaní sa dostal kopanec do hlavy

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

SAN BERNARDINO - Zástupca šerifa v južnej Kalifornii je vyšetrovaný kvôli videu, na ktorom je vidno, ako kope podozrivého napriek tomu, že to vyzerá, že ten sa vzdal. Zábery pochádzajú z bezpečnostnej kamery na parkovisku obchodu s vozidlami.

Český George Floyd? Drsné VIDEO vyvolalo vášne, agresívny muž zomrel po tvrdom zásahu polície!

Motorkár unikal pred políciou: Drsná dohra! Po vzdaní sa dostal kopanec do hlavy (Zdroj: profimedia.sk)

Záznamy pochádzajú z mesta Victorville v americkom štáte Kalifornia a zachytávajú minulotýždňovú nočnú násilnú scénu. Je na nich vidno podozrivého, ktorý sa najprv chce ukryť pod jedným z áut, potom sa pomaly presúva cez parkovisko, ale nakoniec asi vidí, že nemá šancu uniknúť, a tak začne kráčať smerom k zástupcovi šerifa, ktorý má v ruke baterku. Na sekundu zdvihne ruky dohora na znamenie, že sa vzdáva a potom si ľahne na zem. Napriek tomu zástupca k nemu podíde a s rozmachom mu uštedrí kopanec do hornej časti tela a do hlavy.

Motorkár unikal pred políciou:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Na pomoc zástupcovi po chvíli príde ďalší muž zákona a spoločne podozrivému nasadia putá. Na scéne sa potom objavia aj ďalší policajti, ktorí však už nemajú veľa práce.

Motorkár unikal pred políciou:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Úrad šerifa okresu San Bernardino pre magazín TMZ uviedol, že incident sa začal pokusom policajtov o zastavenie motorkára. Strhla sa naháňačka vo vysokej rýchlosti. V blízkosti predajne podozrivý zoskočil zo stroja a pokúsil sa ujsť po vlastných. Policajti ho našli ukrývať sa na parkovisku a pripustili, že počas zadržania bola "použitá sila". Momentálne dochádza k preskúmavaniu záznamov a počas vyšetrovania je zástupca šerifa na nariadenej dovolenke.

Viac o téme: PolicajtNásilieKalifornia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu