Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hororový útok na expriateľku: Mladík (27) jej v zúrivosti holými rukami vytrhol zuby

Sohaib Younis vytrhol expriateľke zuby holými rukami. Zobraziť galériu (2)
Sohaib Younis vytrhol expriateľke zuby holými rukami. (Zdroj: Getty Images/Profimedia)

BRADFORD - Neuniesol koniec vzťahu a v intoxikácii drogami sa úplne zbláznil. 27-ročný mladík vnikol do domu svojej bývalej priateľky, brutálne na ženu zaútočil a holými rukami jej vytrhol zuby.

Znie to ako mimoriadne bolestivý a krutý čin, ktorý odsúdený Sohaib Younis urobil svojej bývalej partnerke. Ako informoval web metro.co.uk, 27-ročný mladík bol za brutálny útok odsúdený na štyri roky väzenia za vytrhnutie dvoch zubov žene holými rukami.

Cielené napadnutie mikrovlnami? USA vyšetrujú tajomné útoky na zamestnancov Bieleho domu

Sohaib Younis podľa správy porušil predbežné opatrenie, keď vnikol do domu ženy a pokúsil sa obnoviť ich vzťah, ktorý sa rozpadol minulý rok. Nasledovala bitka, ale Younis svojej obeti povedal, že ak zavolá políciu, zabije ju. Potom z miesta činu ušiel. O týždeň sa však vrátil, vošiel do domu ženy a začal byť agresívny, keď s ním odmietla mať sex.

Hororový útok na expriateľku:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Bývalý priateľ sa zbláznil

Ako bolo ďalej vysvetlené na súde, muž počas brutálneho útoku viackrát udrel svoju bývalú priateľku do tváre, vláčil ju za vlasy do obývacej izby a kopal jej do tváre. Potom zobral nožnice a bodol ju do ľavej časti hlavy. Vrhol sa na ňu skrutkovačom, urobil jej nad okom rez, držal ju na podlahe, vkĺzol jej rukou do úst a vytrhol jej dva spodné zuby.

Potom, čo útočník pustil svoju obeť, žena zalarmovala políciu. Útočníka na úteku zatkli o tri dni neskôr. Podľa metro.co.uk uviedol, že prestal brať svoje lieky na psychózu a konzumoval crack alebo kokaín. Younis priznal obvinenia z ublíženia na zdraví a porušenia súdneho príkazu.

Viac o téme: ZubyRozchodExpriateľkaútok Sohaib Younis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu