Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Hororový útok na záhrade: VIDEO Rodinný pes dohrýzol na smrť malé dievčatko (†4)

Malú Elayah dohrýzol rodinný pes na smrť.
Malú Elayah dohrýzol rodinný pes na smrť. (Zdroj: GoFundMe)

FORT WORTH - Malá Elayah sa práve motala v záhrade svojho domu s rodinným psom. Potom ju zviera náhle napadlo, dohrýzlo a štvorročné dievčatko tak zranilo, že hrôzostrašný útok neprežilo.

Rodina sa pravdepodobne nikdy neprenesie cez túto tragédiu. Elayah Brownovú napadol jej pes zmiešaného plemena na záhrade jej domu vo Fort Worth v Texase. Dievčatko útok zvieraťa neprežilo! Svojim zraneniam podľahlo asi o hodinu neskôr po prevezení do neďalekej nemocnice. O strašnej smrti informoval Daily Mail.

FOTO Dôchodca (†70) chcel kosiť trávnik: Krik a agónia! Agresívne včely ho dobodali na smrť

Pes, ktorý doslova zmasakroval malú Elayah, bol uspaný po tom, čo ho rodina dieťaťa odovzdala miestnej agentúre pre starostlivosť o zvieratá. "Elayah bola úžasná dcéra, neter, vnučka a sesternica, ktorá sa dotkla životov svojho okolia. Bola to inteligentná, krásna a inšpiratívna osoba," píše sa v nekrológu na darcovskej stránke založenej jej strýkom.

Dary sú určené na financovanie pohrebu dieťaťa po smrteľnom útoku psa. „Všetci sme zo straty Elayah zdrvení a neboli sme pripravení na tak vysoké náklady na pohreb. Chceme Elayah venovať spomienku, ktorú si zaslúži, aby sme si uctili jej pamiatku a rozlúčili sa s ňou,“ píše sa na stránke GoFundMe. Už po niekoľkých dňoch bol dosiahnutý cieľ daru 8 500 amerických dolárov. Teraz sa tam nachádza vyše 17 500 dolárov. To samozrejme nemôže kompenzovať tragickú stratu malej Elayah.

Viac o téme: PesSmrťútok Elayah Brown
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu