Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Des na benzínke: VIDEO Ukrajinec (36) hrozil obsluhe znásilnením, na parkovisku sa strhla dráma!

Útočníka spacifikovali muži zákona. Zobraziť galériu (5)
Útočníka spacifikovali muži zákona. (Zdroj: Policie ČR)

JABLONEC NAD NISOU - Predminulú nedeľu krátko pred 19. hodinou sa postaral o rozruch na benzínke v českom meste Jablonec nad Nisou alkoholom potúžený zákazník, ktorý nemal rúško. Zamestnankyne ho preto vyzvali, aby predajňu opustil. Také ľahké to však s ním nebolo. Ukrajinec (36) chcel, aby mu zavolali taxík a keď mu nevyhoveli, začal sa im vyhrážať tým, že ich znásilní a zabije.

Policajná kontrola priniesla prekvapenie: VIDEO Dvadsať ľudí cvičilo v "zatvorenej" posilňovni

Podľa policajnej hovorkyne Libereckého kraja Ivany Balákovej sa muž potom presunul pred benzínku, kde pri zaparkovanom aute začal bezdôvodne vulguráne útočiť na prekvapeného mladíka a provokatívne na neho kričal, že "blbo čumí".

Policajti spacifikovali opitého zákazníka, ktorý útočil na benzínke v Česku (Zdroj: Policie ČR)

"Potom do neho strčil a napľul mu do tváre. Tým sa jeho útok však neskončil, ďalej ho slovne urážal a dal mu takzvanú "hlavičku". Mladík ho v sebaobrane zložil na zem, ale akonáhle ho pustil, cudzinec v jeho napádaní pokračoval. Kopal do neho a hádzal po ňom kamene, ktorými ho niekoľkokrát trafil do hlavy. Okrem toho mu hrozil, že ho zabije a vyvraždí mu celú rodinu. Odišiel od neho až vtedy, keď mu mladý muž pohrozil privolaním polície, v kľude ale rozhodne nebol," opísala udalosti policajná hovorkyňa.

Des na benzínke: VIDEO
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Policie ČR)

Nakoniec urobila svoje náhoda, že práve v tom čase prišli na benzínku dvaja kriminilisti po službe, ktorí síce o jeho predošlých incidentoch nevedeli, ale už na prvý pohľad im bolo jasné, že Ukrajinec nie je celkom v poriadku. Ako na potvoru si to podráždený násilník namieril rovno k nim a začal na nich vulgárne pokrikovať, pričom v ruke sa mu zablysol nôž. Jeden z mužov zákona vytiahol zbraň a po oznámení, že je policajt ho vyzval, aby si ľahol na zem. Agresor na to nereagoval, preto ho druhý kriminalista spacifikoval a odzbrojil. Vtedy cudzincovi vypadol z oblečenia druhý nôž.

Des na benzínke: VIDEO
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Policie ČR)

Zadržaný muž skončil na policajtom oddelení, pričom mu v dychu namerali 2,3 promile alkoholu. Ak bude uznaný vinným zo spáchania prečinov výtržníctva a nebezpečného vyhrážania, môže ho súd poslať na dva roky do väzenia. Keďže sa v Česku zdržiava nelegálne, bude s ním začaté správne konanie o jeho vyhostení, informovala polícia.

Viac o téme: Čerpacia stanicaČeskoBenzínová pumpaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu