Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Drsná pomsta: Šéf ju mal opakovane prinútiť k sexu! Ona mu urobila to najhoršie, čo mohla

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BARCELONA - Zamestnankyňa bola zatknutá za údajné odrezanie penisu svojho šéfa. K incidentu došlo v bare v Sant Andreu de la Barca okolo utorňajšej polnoci neďaleko španielskej Barcelony.

Polícia v Španielsku zatkla zamestnankyňu baru za to, že mala údajne nožom odrezať mužnosť svojho šéfa. Tvrdila, že sa ju pokúšal znásilniť. Žena povedala policajtom, že sa v utorok okolo polnoci snažila ubrániť pred sexuálnym útokom v bare v Sant Andreu de la Barca neďaleko Barcelony.

Dievča (13) prežilo skutočné muky: Roky ho znásilňovalo 29 mužov, ako sa to mohlo stať?

Nemenovaná žena kontaktovala políciu, aby sa priznala k útoku, a obeť bola prevezená do nemocnice na núdzovú operáciu, aby sa lekári mohli pokúsiť zachrániť jeho penis, píše Daily Mail.

Drsná pomsta: Šéf ju
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Ženu zatkli

Ženu, ktorá je označovaná za osobu bangladéšskej národnosti po tridsiatke, po zatknutí v ranných hodinách zadržiavajú na neďalekej policajnej stanici. Kriminalisti začali vyšetrovanie jej tvrdení, že konala v sebaobrane, a nevylúčili ani zadržanie majiteľa baru, akonáhle bude v poriadku, aby ho bolo možné vypočuť.

Dobre informované policajné zdroje uviedli, že žena im povedala, že ju prenasledoval jej šéf už niekoľko mesiacov a pri viacerých príležitostiach ju prinútil k sexu, kým na neho v pondelok neskoro večer nezaútočila nožom počas nového „pokusu o znásilnenie“.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Na políciu zavolala sama

Hovorca regionálneho policajného zboru Mossos d'Esquadra v utorok potvrdil: „Žena bola zatknutá pre trestný čin zranenia osoby po incidente okolo polnoci v bare v Sant Andreu de la Barca. K zatknutiu došlo v skorých ranných hodinách." Zdroj z prostredia polície k tomu dodal: „Žena bola tou, ktorá kontaktovala políciu, aby vysvetlila, čo sa stalo."

Britka sa nechala pozvať na pár drinkov: Najhoršia noc jej života! Na horor sa nedá zabudnúť

Povedala, že odrezala penis svojmu šéfovi po tom, čo sa ju pokúsil opätovne sexuálne napadnúť. "Jej tvrdenia overujeme a majiteľa baru môžeme zatknúť, ak nemocnica povie, že jeho zdravotný stav už je dobrý na to, aby mohol byť vypočutý."

Národnosť obete, ktorá absolvovala núdzovú operáciu v Barcelone, by mohla byť pakistanská alebo bangladéšska.

Viac o téme: BarPenisZamestnankyňaOdrezanieŠpanielsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu