Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Dievča (13) prežilo skutočné muky: Roky ho znásilňovalo 29 mužov, ako sa to mohlo stať?

Väčšina skutkov sa odohrala v meste Carderdale. Zobraziť galériu (3)
Väčšina skutkov sa odohrala v meste Carderdale. (Zdroj: Getty Images)

CALDERDALE - V Anglicku bola žena sedem rokov znásilňovaná 29 mužmi. Keď sa začalo jej utrpenie, malo dievča 13 rokov. Muži sa musia zodpovedať pred súdom za znásilnenie a sexuálne vykorisťovanie.

Neuveriteľné správy prichádzajú z anglického West Yorkshire. Gang 29 mužov sa musí pred súdom zodpovedať za sexuálne vykorisťovanie ženy. Muži dievča opakovane znásilňovali viac ako sedem rokov. Keď sa začalo jej utrpenie, mala obeť 13 rokov.

Britka sa nechala pozvať na pár drinkov: Najhoršia noc jej života! Na horor sa nedá zabudnúť

Tínedžerka (13) bola sedem rokov zneužívaná 29 mužmi

Ako informoval online portál Metro.co.uk s odvolaním sa na policajné správy, mladá žena bola medzi rokmi 2003 a 2010 opakovane znásilňovaná v Calderdale a Bradforde. Páchateľmi bola skupina 29 mužov z West Yorkshire a Sheffieldu, ktorí sa striedali a opakovane na dievča útočili. V čase prvého znásilnenia mala obeť 13 rokov. Keď mala žena 20 rokov, došlo k poslednému znásilneniu mužmi.

Dievča (13) prežilo skutočné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Páchatelia pred súdom

Podrobnosti o okolnostiach, za ktorých sa mladá žena dostala pod kontrolu mužov, zatiaľ nie sú zverejnené. Páchatelia sa budú musieť zodpovedať na Bradford Magistrate Court 7. a 9. júla 2021. Obvinení sú zo znásilnenia, sexuálneho vykorisťovania, sprisahania so znásilnením a pokusu o znásilnenie. Hovorca polície uviedol: "Prevažná väčšina trestných činov sa stala v Calderdale, ale časť trestného činu sa stala v okrese Bradford."

Dievča (13) prežilo skutočné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Osem ďalších podozrivých bolo bez obvinenia prepustených

„Muži boli obvinení po vyšetrovaní sexuálneho vykorisťovania maloletej osoby a rôznych sexuálnych trestných činov,“ pokračoval policajný hovorca. Osem ďalších podozrivých osôb zatknutých počas vyšetrovania bolo bez obvinenia prepustených.

 

Viac o téme: ZnásilnenieObžalobaSúd AnglickoSkupinové
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu