Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hrôza v cirkuse: Krásnej akrobatke vykĺzla počas predstavenia noha zo slučky, strašný pád

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FB/J. A.)

LONDÝN – Diváci na rodinnom predstavení Winter Wonderland s hrôzou sledovali, ako sa akrobatka vyšmykla zo slučky vo výške štyroch metrov. K nehode došlo na predvianočnom predstavení v Zippos počas predstavenia Cirque Beserk v londýnskom Hyde Parku.

Svedok udalosti povedal pre britský denník MailOnline: „Visela v slučke na jednej nohe, zrazu sa vyšmykla a padala na zem. V prvom rade sedeli rodiny s deťmi. Ľudia kričali od hrôzy a ona kričala v agónii, bolo to strašné, ten zvuk, keď narazila na podlahu. Po jednej alebo dvoch minútach zaznelo oznámenie, aby všetci diváci odišli.“ Zamestnanci cirkusu sa ponáhľali pomôcť nešťastnej akrobatke Jackie Armstrongovej (35) z Kentu, cirkusový stan bol medzitým rýchlo vyprázdnený, publikum poslali domov.

Akrobatku ihneď previezli do nemocnice, jej stav nie je v súčasnosti známy.

Hrôza v cirkuse: Krásnej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/J. A.)
Jackie Armstrongová promovala na Christchurch University v Canterbury a potom sa stala akrobatkou v Zippose. Má za sebou desaťročnú umeleckú prax. V roku 2011 sa stretla s jazdcom na motocykli Valterom Jonasom (33), ktorý sa pripojil k cirkusovým predstaveniam a vystupoval s motocyklom v klietke v tvare gule. Zasnúbili sa, majú spolu ročné dievčatko, ktoré pravidelne berú so sebou do práce.
Hrôza v cirkuse: Krásnej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/J. A.)
Zakladateľ a riaditeľ cirkusu Martin Burton pre MailOnline povedal: „Jackie je veľmi skúsená umelkyňa, ktorú si vážime ako súčasť našej cirkusovej rodiny.“

Bližšie informácie o jej zdravotnom stave zatiaľ nie sú známe.

Viac o téme: DieťaPádSlučkaKrikHrazdaCirkusové predstavenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu