Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Adrenalínový zážitok v Južnej Afrike: VIDEO Hlúpy nápad, turisti utekali pred obrovským pytónom

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/South Africa Live)

DURBAN - Skupina turistov v Južnej Afrike neďaleko pobrežného mesta Durban zažila chvíle plné adrenalínu, keď sa v ich blízkosti ocitol päťmetrový pytón. Niektorí z nich sa však správali tak hlúpo, že ho ťahali za chvost, čo sa hadovi rozhodne nepáčilo a ukázal im, že sa s ním neradno zahrávať.

Hororový výjav realitou: Strašidelný budíček českej rodiny o druhej v noci, nečakaný votrelec

Turisti dorazili do divočiny na viacerých terénnych autách. K jednému z nich bol pripojený aj príves s člnom a práve pod ním sa pytón rozhodol na chvíľu si odpočinúť. To však neušlo pozornosti a nevšedný výjav si jeden z dovolenkárov začal natáčať na mobilný telefón, kým druhý potiahol obrovského plaza za chvost.

Adrenalínový zážitok v Južnej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/South Africa Live)

Had sa potom preplietol pomedzi kolesá prívesu a namieril si to rovno k odstavenému autu, kde sa pokúsil vyšplhať na kapotu. Vtedy to asi niektorým turistom naokolo prestalo byť až také vtipné a jeden z mladíkov sa radšej uchýlil do bezpečia vozidla, sadol za volant a začal cúvať. To však pytóna neodradilo a vydal sa pekne v jeho stopách. Nakoniec to však vzdal a radšej zaliezol do trávy.

Africký pytón síce nepatrí medzi jedovaté druhy, ale je považovaný za vysoko nebezpečného, ak je zahnaný do kúta. Ostrými zubami dokáže spôsobiť rozsiahle poranenia a zovretie jeho tela môže byť smrteľné aj pre človeka. Korisť, ktorú predovšetkým tvorí malá zver, prehĺta celú.

Viac o téme: HadTuristiPytónJužná Afrika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu