Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nočný horor v talianskom Rimini: VIDEO Brit (†32) skočil pred zrakmi turistov z obrovského ruského kola

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: YouTube/altarimini)

RIMINI/LONDÝN - V noci z pondelka na utorok došlo v obľúbenom talianskom letovisku Rimini k tragédii. Napriek pokročilej hodine bolo vonku na promenáde stále veľa turistov a jeden z nich sa rozhodol spraviť veľmi nebezpečný krok. Miles Kessler (32) z Veľkej Británie sa vyšplhal na vrchol 55-metrového ruského kolesa, vyzliekol sa donaha a skočil dolu. Po páde bol na mieste mŕtvy.

Smrť hrdinu (†61) z Černobyľu po pozretí seriálu: Slzy v očiach a bolesť, ako sa k nemu zachovali úrady

Miles Kessler
Zobraziť galériu (4)
Miles Kessler  (Zdroj: FB/Miles Kessler)

„Bolo to hrozné. Vyhol sa ochranke a potom vyliezol na vrchol kolesa. Bola letná noc a oblasť bola stále plná ľudí. Keď bol na vrchu, vyzliekol sa a potom o pár minút neskôr skočil a keď padal, narazil na niekoľko častí kolesa, ktoré obsluha zastavila," uviedol podľa portálu thesun.co.uk jeden zo šokovaných svedkov a dodal, že na mieste sa nachádzalo aj veľa detí a všetci videli, čo sa stalo. Privolaná polícia a záchranka už mladíkovi nemohla pomôcť.

Televízne zábery ukazujú pohotovostné vozidlá pod ruským kolesom a tím forenzných policajných technikov obklopujúcich Kesslerovo telo, ktoré bolo zakryté bielou plachtou. Video zachytáva aj bielu tenisku, o ktorej sa predpokladá, že patrila Britovi. 

Nočný horor v talianskom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube/altarimini)

Polícia potvrdila, že vyšetruje okolnosti, za akých bol britský muž nájdený mŕtvy pod ruským kolesom v Rimini. Spis bude odovzdaný miestnemu sudcovi, no nepredpokladá sa, že by bol do smrti mladíka zainteresovaný ešte aj niekto iný. Motív samovraždy nie je známy.

Nočný horor v talianskom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube/altarimini)

Viac o téme: PádSamovraždaRuské koloBritRimini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu