Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Romantická rybačka sa skončila tragédiou: FOTO Mladí zaľúbenci (†18) spravili osudnú chybu

Osemnásťročný pár zomrel v parku v Pensylvánii. Zobraziť galériu (2)
Osemnásťročný pár zomrel v parku v Pensylvánii. (Zdroj: Go Found Me)

PENSYLVÁNIA - Dosiaľ všetko naznačuje, že život dvoch mladých ľudí vyhasol po tom, ako do nich udrel blesk. Obeťami tejto strašnej tragédie sa stal mladý pár. Ak by sa Kaitlyn s Brendanom počas silnej búrky neukryli pod strom, všetko by mohlo byť inak.

Osemnásťroční zaľúbenci Kaitlyn Rosensteelová a Brendan McGowan a ich priatelia sa vybrali vo štvrtok na rybačku do parku Mammoth v Pensylvánii. Strhla sa však silná búrka. Mladý pár zrejme hľadal útočisko pod stromom. Bohužiaľ, udrel doň blesk.

Na snímkach nebohá Kaitlyn Rosensteelová.
Zobraziť galériu (2)
Na snímkach nebohá Kaitlyn Rosensteelová.  (Zdroj: Go Found Me)

Návštevníci parku opísali, že počas búrky z oblasti, kde Kaitlyn a Brendan lovili, počuli hlasný praskot a videli silný záblesk svetla. Blesk totiž strom, pod ktorým tínedžeri sedeli, rozsekol. Koroner uviedol, že obaja boli na mieste mŕtvi. Ich telá boli objavené v deň tragédie okolo štvrtej popoludní. Presná príčina smrti sa u oboch určí až po vykonaní nariadenej pitvy a výsledkoch toxikológie.

Osemnásťročný pár zomrel v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Go Found Me)

Rodinám zosnulých tínedžerov sa v týchto nesmierne ťažkých časoch usilujú ľudia pomôcť prostredníctvom verejnej zbierky na Go Fund Me. Podľa zdravotnej sestričky Nicolette Altemanovej, ktorá zbierku založila, Kaitlyn len pred týždňom ukončila gymnázium a tešila sa na prázdniny. Rodičia zosnulého dievčaťa, ktorí sú kolegovia Nicolette, vraj celý svoj život pomáhajú druhým – pracujú v nemocnici.    

Viac o téme: StromBleskBúrkaPensylvánia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu