Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Policajtka si užívala sex so svojím šéfom: Jej dcérka (†3) zatiaľ zomierala v rozhorúčenom aute

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA/AP/Amanda McCoy/The Sun Herald)

MISSISSIPPI - Tragický prípad, ktorý sa odohral v septembri v roku 2016 v americkom Mississippi, má v súčasnosti dohru na súde. Mladá policajtka Cassie Barkerová (29) nechala vtedy v aute pred domom svojho šéfa trojročnú dcéru Cheyenne a odišla na niekoľko hodín dnu. Pokým sa dvojica vo vnútri zabávala sexuálnymi radovánkami, telíčko malého dievčatka sa nebezpečne prehrievalo.

Dedko zabudol vnučku v rozhorúčenom aute: Odišiel na kávu, dievčatko (†10 mes.) neprežilo

Nedbanlivej matke hrozí väzenie na 20 rokov po tom, čo v pondelok na súde pripustila zabitie. Barkerová sa údajne priznala, že mala sex so svojím nadriadeným Clarkom Ladnerom, kým jej dcérka umierala.

Policajtka si užívala sex
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP/Amanda McCoy/The Sun Herald)

Hoci nechala v aute bežať motor a zapla klimatizáciu, z prieduchov nebol vyfukovaný studený vzduch. Keď Cheyenne zobrali do nemocnice, mala teplotu 41,7 °C a vôbec nereagovala.

„Neviem, čo by som vám mohol urobiť, čo by mohlo byť horšie ako to, čo ste už zažili... Budete navždy pochovaná vo väzení vlastnej mysle,“ uviedol podľa denníka The Sun Herald sudca Larry Bourgeois.

„Zakaždým, keď zavriem oči, vidím jej utrpenie, a potom si predstavím, ako leží v truhle," povedal o svojej dcérke v pondelok na súde jej otec Ryan Hyer.

Barkerová sa dozvie verdikt 1. apríla. Pôvodne tvrdila, že s Ladnerom sa len rozprávala v jeho doma a potom zaspala. Oboch prepustili zo zamestnania na policajnom oddelení v priebehu niekoľkých dní od smrti dievčatka.

Ladner nebol obvinený. Prokurátori údajne uverili jeho príbehu, že si neuvedomil, že Cheyenne zostala v aute. Nebolo to však prvýkrát, čo sa Barkerová dopustila takéto činu. Malo sa tak stať aj v apríli 2015, kedy dievčatko nechala v aute samo, kým vybehla do obchodu.

Ryan Hyer teraz zažaloval policajné oddelenie a úrad na ochranu detí, tvrdiac, že mali Barkerovú potrestať oveľa prísnejšie po tom, čo ju prichytili, ako opustila dieťa v roku 2015.

Viac o téme: AutoHorúčavaCassie BarkerováCheyenne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu