Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Autobusár sa chvastal na internete odpornou vecou: Keď mu na to prišli, dostal padáka

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Vodič londýnskeho autobusu sa na facebooku chválil tým, že zrazil dvoch chodcov, ktorí potom museli byť hospitalizovaní. Keď sa na jeho príspevky na sociálnych sieťach prišlo, muž dostal od zamestnávateľa výpoveď. Informoval o tom web Daily Mail.

Vodičovi MHD dali policajti fúkať: Keď im povedal, čo všetko vypil, neverili vlastným očiam!

Páchateľ, tridsaťosemročný Charles Whelan z Essexu, bol postavený pred disciplinárnu komisiu a následne prepustený zo zamestnania za hrubé pochybenie. Pozornosť na seba Whelan upútal, keď na internete zdieľal video iného prípadu, kedy dvojpodlažný londýnsky autobus zrazil chodca. Následne ho kontaktoval príbuzný obete a požiadal ho, aby video zmazal. To ale Whelan odmietol a príbuzný sa na neho potom sťažoval v londýnskom dopravnom podniku Transport for London (TfL).

Ten sa prípadom začal zaoberať a zistil, že Whelan sa na facebooku chválil, že zrazil dvoch chodcov, ktorí skončili v nemocnici. Vodič zároveň poukázal na to, že ho súd zbavil viny. V príspevku napísal "To majú za to, že bežia pred autobusom, LOL (smejem sa nahlas)".

Charlie Whelan
Zobraziť galériu (2)
Charlie Whelan  (Zdroj: FB/Charlie Whelan)

Na twitteri Whelan tiež zdieľal príspevok o tom, ako prešiel líšku, a tiež, že mu pripadalo vtipné, keď cyklistu zrazil taxík. Po odhalení bol muž zo zamestnania prepustený.

Viac o téme: VýpoveďAutobusárLondýnCharles Whelan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu