Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Odstrašujúce VIDEO nehody autobusu: TOTO nikdy nerobte! Cestujúca zavinila smrť pasažierov

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: youtube/New China Tv)

PEKING - Šarvátka vodiča s pasažierkou spôsobila v Číne autobusovú nehodu, pri ktorej zomrelo najmenej 13 ľudí. Autobus sa v meste Čchung-čching na juhozápade krajiny zrútil z mosta do rieky Jang-c'-ťiang. Po preskúmaní záberov z kamery vo vnútri vozidla dospela čínska polícia k záveru, že príčinou nedeľnej tragédie bola hádka a fyzická potýčka jednej z cestujúcich s vodičom, uviedla dnes stanica BBC.

Autobusár sa chvastal na internete odpornou vecou: Keď mu na to prišli, dostal padáka

Tragická nehoda v Číne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/Chinatopix via AP)

Štyridsaťosemročná žena bola podľa polície rozhorčená kvôli tomu, že vodič prešiel zastávku, na ktorej chcela vystupovať. Začala preto vodiča biť svojím mobilným telefónom, čomu sa muž bránil, vracal jej údery a nevenoval sa riadeniu.

Na zázname sú počuť výkriky zdesenia pasažierov vo chvíli, keď autobus vošiel do protismeru, prerazil zábradlie a zrútil sa do vody.

Do záchrannej akcie sa zapojili desiatky člnov a tímy potápačov, vrak autobusu vyťahovali žeriavy. Vyslobodiť sa ho však podarilo až po niekoľkých dňoch a nie je známe, že by niekto z cestujúcich či vodič prežili. Vytiahli 13 mŕtvych tiel, dvaja ďalší ľudia sú nezvestní.

Viac o téme: NehodaAutobusHádkaVodičCestujúcaČína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu