Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Obrovská tragédia: Pri požiari motela zahynula mama spolu s piatimi deťmi

Požiar motela na juhozápade amerického Michiganu Zobraziť galériu (2)
Požiar motela na juhozápade amerického Michiganu (Zdroj: Twitter/Atlanta IT Jobs ‏ )

BENTON HARBOR - Požiar motela na juhozápade amerického Michiganu si vyžiadal smrť piatich detí a dospelého človeka. Úrady z Benton Harbor uviedli, že stavba bola v čase ich príchodu v sobotu o 1:45 celá v plameňoch.

Polícia potvrdila, že deti boli vo veku od dvoch do desať rokov. Dospelá osoba mala 26 rokov. Všetci boli členmi jednej rodiny. WSBT-TV informuje, že záchranári previezli dvojročné dieťa do nemocnice, kde ho ošetrujú. Televízia uviedla, že v moteli bolo v čase požiaru obsadených 27 izieb. Príčina vzniku požiaru ani bližšie informácie o obetiach nie sú známe. Prípad v súčasnosti vyšetrujú.

Okrem šiestich mŕtvych si požiar vyžiadal tiež osem zranených, ktorí sa nadýchali dymu. "Je to tragédia. Moje srdce plače," povedal zástupca šerifa okresu Berrien Robert Boyce. "Vždy, keď ide o deti, je to ešte horšie," dodal.

V ubytovacom zariadení, ktoré podľa miestnych úradov slúžilo sociálne slabším ľuďom, "aby sa postavili na nohy", bolo v čase požiaru obsadených 27 izieb. Teraz je budova úplne zničená.

Tragická udalosť v americkom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/Don Campbell/The Herald-Palladium via AP)

Viac o téme: DetiPožiarObeteMotelUSA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu