Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Muž nemohol do roku 2024 šoférovať: FOTO Košickí policajti ho vymákli, po naháňačke skončil v cele

Muž z Trebišova šoféroval napriek tomu, že mal udelený zákaz do apríla 2024. Zobraziť galériu (2)
Muž z Trebišova šoféroval napriek tomu, že mal udelený zákaz do apríla 2024. (Zdroj: FB/Polícia SR)

TREBIŠOV – Štyridsaťštyriročný muž z Trebišova bol vo svojej domovine známou firmou, a to nielen pre miestnych, ale i pre mužov zákona. Tí ho prednedávnom pristihli za volantom, za ktorým nesmel sedieť do až do jari 2024. Len čo ich zbadal, dal sa na útek.

Policajti i miestni vedeli, že 44-ročný Trebišovčan momentálne nemá oprávnenie na to, aby viedol osobné motorové vozidlá. Napriek tomu udelený zákaz porušil, pričom ho vymákli košickí policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky.

Tí ho počas výkonu služby spozorovali v jednej z košických mestských častí. Ako spresňujú, viedol vozidlo zn. VW Sharan. No len čo sa ho pokúsili zastaviť, dal sa na útek. „Vodič na zvukové ani výstražné znamenania nereagoval, zrýchlil jazdu a vošiel do slepej uličky, avšak v zákrute dostal s vozidlom na štrku šmyk, narazil do smetného koša a vyšiel s autom na betónovú terasu pri dome, kde ostalo vozidlo zakliesnené,“ opísala naháňačku polícia na svojej sociálnej sieti.

Muž z Trebišova šoféroval
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Muž, ktorému bol uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá do apríla roku 2024, chcel z auta ujsť. Nakoniec si to ale rozmyslel. „Počúvol výzvy zakročujúcich policajtov a ostal stáť,“ uviedli zástupcovia zákona.


Čítajte aj: VIDEO, z ktorého tuhne krv v žilách: Policajná náhaňačka v Bratislave, vodič unikal ako šialený


PMJ-kári šoféra podrobili dychovej skúške na alkohol. Tá ukázala negatívny výsledok. „Po vykonaní potrebných procesných úkonov bol umiestnený do cely policajného zaistenia a obvinený z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia,“ uzavrela polícia.

Viac o téme: VodičTrebišovZákaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu