Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

PRÁVE TERAZ Kolaps na D2: Zrážka troch kamiónov, jeden mŕtvy

Vážna dopravná nehoda na D2 Zobraziť galériu (4)
Vážna dopravná nehoda na D2 (Zdroj: HaZZ)

BRATISLAVA - Na D2 sa stala vážna dopravná nehoda. Krátko pred pol jednou sa zrazili tri kamióny. Polícia upozorňuje vodičov, aby sa diaľnici v tomto úseku vyhli. V jednom z vozidiel uviazla osoba, ktorú sa momentálne snažia dostať von. Polícia informuje, že na mieste je jeden mŕtvy.

Dnes krátko pred pol jednou hodinou bola nahlásená dopravná nehoda troch kamiónov na diaľnici D2 v smere z Rajky do Bratislavy.

Zápcha, Jarovce - Rusovce

Informovalo o tom Prezídium Hasičského a záchranného zboru na svojom Facebooku.

"Hasiči po vykonanom prieskume zistili, že v jednom z vozidiel je zakliesnená osoba, ktorú sa momentálne snažia vyslobodiť pomocou hydraulického zariadenia," uviedli na stránke.

PRÁVE TERAZ Kolaps na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: HaZZ)

Jeden mŕtvy, úsek je uzavretý

Polícia však informuje, že na mieste je jeden mŕtvy. "Na 72. km došlo k dopravnej nehode troch nákladných vozidiel, ktorá si vyžiadala jeden ľudský život," uviedla polícia na Facebooku. Smrť zakliesneného vodiča potvrdila aj hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Miháliková. "Vodič nákladného motorového vozidla Mercedes so slovinskými poznávacími značkami z doposiaľ presne nezistených príčin narazil do pred ním idúceho nákladného vozidla takisto značky Mercedes so slovinskými poznávacími značkami, ktoré následne narazilo do ďalšieho nákladného auta Volvo s maďarskými poznávacími značkami. Po náraze zostal vodič prvého Mercedesu bez známok života zakliesnený v priestore kabíny, odkiaľ ho v súčasnosti prostredníctvom techniky vyslobodzujú príslušníci Hasičského a Záchranného zboru," uviedla Mihalíková s tým, že nikto ďalší sa nezranil.

Zápcha medzi Rusovcami a Petržalkou.
Zobraziť galériu (4)
Zápcha medzi Rusovcami a Petržalkou.  (Zdroj: Jan zEMIAR)

Polícia už urobila aj dychové skúšky na alkohol, ten u dvoch vodičov nezistili, u nebohého nariadili odber krvi. Škodu na kamiónoch ešte len vyčísľujú. Pri udalosti zasahuje 20 bratislavských príslušníkov s piatimi kusmi hasičskej techniky. Na diaľnici D2 smerom z Maďarska do Bratislavy je momentálne uzavretá cesta. Okolnosti nehody už vyšetruje polícia. "Odporúčame sa tomuto úseku vyhnúť a zvoliť trasu napríklad po starej ceste," uviedla polícia.

PRÁVE TERAZ Kolaps na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: HaZZ)

Viac o téme: NehodaBratislavaRajkaDiaľnica D2
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu