Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Polícia začala vyšetrovanie nehody na D2: FOTO Škoda pri nehode bola vyčíslená na 8-tisíc €

Nehoda na D2 sa stala včera večer. Zrazili sa tri autá. Zobraziť galériu (3)
Nehoda na D2 sa stala včera večer. Zrazili sa tri autá. (Zdroj: KR PZ Bratislava)

BRATISLAVA - Policajti diaľničného oddelenia Policajného zboru Malacky vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody na diaľnici D2, ku ktorej došlo v pondelok 9. júla krátko pred 20.45 h v smere z Českej republiky do Bratislavy. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

"Podľa doposiaľ zistených informácií z miesta dopravnej nehody prechádzal vodič na osobnom motorovom vozidle Škoda Fabia v pravom jazdnom pruhu, pričom pri predchádzaní pred ním idúceho nákladného motorového vozidla narazil do vozidla značky Mercedes Benz idúceho v ľavom jazdnom pruhu," povedala Mihalíková s tým, že vodič Škody Fabie po strete s vozidlom dostal šmyk. Potom zišiel s vozidlom do priekopy, kde narazil do oplotenia diaľnice a stromu.

Nehoda na D2 sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Bratislava)

Posádka Škody Fabie, 22-ročný vodič a 21-ročná spolujazdkyňa, bola prevezená do jednej z bratislavských nemocníc. Ďalšie osoby pri dopravnej nehode zranené neboli. Výsledok dychovej skúšky u oboch vodičov bol negatívny. Škoda spôsobená dopravnou nehodou bola predbežne vyčíslená na 8000 eur.

Nehoda na D2 sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Bratislava)

Viac o téme: NehodaVyšetrovaniePolícia MalackyD2
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu