Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Krásna manželka známeho porotcu: OBROVSKÁ JAZVA na hlave... Som vďačná, že žijem!

Derek Hough a Hayley Erbert
Derek Hough a Hayley Erbert (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Ukázala následky operácie. Manželka známeho tanečníka a porotcu Dereka Hougha (38) - Hayley Erbert (29) musela na konci minulého roka podstúpiť vážnu operáciu mozgu. Na sociálnych sieťach najnovšie ukázala jazvu, ktorá jej toto náročné obdobie bude už navždy pripomínať.

V decembri sme vás na Topkách informovali o tom, že manželka Dereka Hougha má vážne zdravotné problémy. Tie si vyžiadali dve náročné operácie hlavy, ktoré našťastie dopadli dobre.

O svojom stave komunikuje Erbert aj s fanúšikmi. S tými sa najnovšie na svojom profile na sociálnej sieti Instagram podelila o video, v ktorom prehovorila o svojej náročnej rekonvalescencii. Zároveň ukázala aj jazvu, ktorá jej zostala po operácii.

„Bola to náročná cesta. Za posledné 2 mesiace sa toho stalo naozaj veľa. Stále mám dobré, ale aj veľmi zlé dni. Ale každým dňom sa to zlepšuje. Každý deň vidím progres, čo ma veľmi teší. Takisto mi to dalo úplne nový pohľad na život. Som veľmi vďačná, že som nažive," povedala Erbert.

„Bolo to šialené. Musím však povedať, že táto žena je úžasná. Jej prijatie a akceptácia celej situácie bola úžasné. Bola veľmi silná a je skutočným zázrakom. Bolo to neuveriteľná a je stále na dlhej ceste," doplnil ju porotca.

Viac o téme: Derek HoughHayley Erbert
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu