Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

VEĽKÝ SMÚTOK v českom šoubiznise: Zomrela hviezda 90. rokov!

(Zdroj: Getty Images)

PRAHA - České médiá dnes obletela smutná správa. Vo veku 75 rokov zomrel moderátor a dískdžokej Vlasimír Kostínka, známy ako DJ Kosťo. Hviezda 90. rokov zomrela po dlhej chorobe!

Informáciu priniesol server Budějská Drbna a neskôr sa správa objavila aj na Facebook profile rádia Faktor, v ktorom v minulosti moderoval. „Opustila nás legenda. Jeden z prvých moderátorov rádia Faktor, Vladimír Kosťa Kostínek,“ oznámili smutnú správu jeho kolegovia. „Mnohí z vás si jeho legendárny Kostitřas, či už z éteru, alebo o Slávky, pamätá. Nech ti je zem ľahká, kamarát, a urobte tam hore poriadny žúr,“ dodali kolegovia. 

Spomínaný server pripomenul, že jeho šou Diskotéra Kostitřas bola medzi poslucháčmi veľmi obľúbená a patrila medzi najpočúvanejšie relácie rádia Faktor. Dj Kosťo ňou však žal úspechy aj mimo rozhlasového éteru. Živé diskotéky robieval v českobudejovickom kultúrnom dome Slavia. Smutná správa tak zasiahla mnohých ľudí, ktorí sa na jeho programoch zabávali. 

„Dostal rádio medzi ľudí, Kostitřas bol pojem,“ znela reakcia jedného z fanúšikov. „Najviac ma fascinovalo, ako v štúdia Radio Faktor Gold (2) ovládal počítaš. Myš v ľavej ruke otočenu tlačidlami k sebe, takže všetko bolo úplne opačne. Napriek tomu najlepší zabávač v éteri a vždy klikol na to, na čo mal,“ zaspomínal si na DJ-a Kosťa ďalší. Česť jeho pamiatke! 

Viac o téme: DJ KosťoVladimír Kostínka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu