Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Obrovské starosti rodiny Elvisa Presleyho (†42): Hrozí, že prídu o slávne rodinné sídlo!

Graceland Zobraziť galériu (3)
Graceland (Zdroj: Profimedia)

WASHINGTON - Herečka Riley Keough (34), ktorá je vnučkou Elvisa Presleyho (†42), sa snaží zastaviť predaj honosného sídla Graceland v Memphise v štáte Tennessee, kde slávny americký spevák prežil veľkú časť života. Informovala o tom stanica BBC.

Keough zdedila rozľahlú usadlosť Graceland spolu s veľkou časťou Presleyho majetku po smrti svojej matky Lisy Marie Presley v minulom roku. Graceland je však teraz predmetom sporu so spoločnosťou Naussany Investments, ktorá tvrdí, že usadlosť bola použitá ako záloha pri pôžičke 3,8 milióna dolárov, ktorú si vzala Lisa Marie Presley, ale nikdy ju nesplatila.

Riley Keough
Zobraziť galériu (3)
Riley Keough  (Zdroj: SITA)

Keough, ktorá je známa predovšetkým účinkovaním v seriáli Daisy Jones & the Six tvrdí, že podklady k pôžičke sú falošné a že podpis jej matky bol sfalšovaný. Podala preto žalobu s cieľom zabrániť exekučnej dražbe Gracelandu, ktorá je plánovaná na štvrtok.

Spoločnosť Naussany Investments sa doteraz v tejto záležitosti verejne nevyjadrila. Presley kúpil Graceland v roku 1957 a žil v ňom až do svojej smrti o 20 rokov neskôr. Je tam tiež pochovaný. Na začiatku 80-tych rokov bol rozľahlý areál sprístupnený verejnosti ako múzeum, ktoré v súčasnosti ročne navštívi zhruba 600-tisíc ľudí.

Graceland
Zobraziť galériu (3)
Graceland  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Riley KeoughElvisa Presley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu