Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Obrovská rodinná tragédia: Chlapec zavraždil svojich rodičov a sestru, vedľa mŕtvol sa ešte naobedoval

Igor Gomes (vpravo) vyvraždil svoju rodinu. Zobraziť galériu (2)
Igor Gomes (vpravo) vyvraždil svoju rodinu. (Zdroj: Facebook)

SAO PAULO - Brazíliu minulý týždeň šokoval obzvlášť chladnokrvný prípad: 16-ročný tínedžer zavraždil svojich rodičov, pretože mu zobrali mobilný telefón. Potom zastrelil aj svoju sestru.

Vyšetrovateľov vraj prekvapilo, keď si pred nich Igor Gomes (16) sadol a ľahostajne rozprával o svojich krutých činoch. Pohádal sa s rodičmi, načo mu zobrali mobil aj notebook a urazili ho ako „povaľača“. Tínedžer zo São Paula potom zabil celú svoju rodinu. 

archívne video

Nadrogovaný muž vystrájal za bieleho dňa v centre mesta! (Zdroj: Facebook/Mesto Považská Bystrica)

Z pomsty Gomes zastrelil svojho otca pištoľou, keď bol v kuchyni otočený chrbtom. Jeho matka v tom čase nebola doma - jeho sestra, tiež 16-ročná, bola. Pokúsila sa ujsť na vyššie poschodie. Igor Gomes ju následne strelil do tváre.

Telo matky bodol nožom do chrbta

Akoby sa nič nestalo, Gomes strávil zvyšok dňa v telocvični a obedoval vedľa mŕtvol, ktoré nahromadil v kuchyni. Keď sa jeho matka večer vrátila domov, 16-ročný mladík ju už čakal v garáži. Spolu vbehli do kuchyne, kde zastrelil aj ju.

Nasledujúce dva dni podľa vlastných vyjadrení strávil normálne – opäť išiel do posilňovne a venoval sa iným športom. Nožom do chrbta bodol aj telo svojej matky. Prečo to urobil, zostáva nejasné.

Obrovská rodinná tragédia: Chlapec
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram)

"Urobil by som to znova"

Keďže na druhý deň okolo tiel jeho rodiny lietalo viac múch, prihlásil sa na polícii sám. 

Zatknutie ho však prekvapilo – a tak vo svojom priznaní uviedol, že „by to urobil znova“. Tieto faktory spustili poplach na miestnej polícii – tá teraz zisťuje, či by tínedžer mal byť prijatý do psychiatrického ústavu.

Viac o téme: RodičiaVraždaTínedžer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu