Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

České krásky ovládli Cannes: Jedna provokovala ODZADU a druhá... Ukázala nohavičky!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Profimedia/SITA)

CANNES - Ešte ďalšie dva dni sa vo francúzskom Cannes budú niesť v znamení kinematografie a krásnych rób. Do soboty sa tam totiž koná prestížny medzinárodný filmový festival. Pozvanie na toto podujatie dostali aj krásky z Česka, ktoré červený koberec doslova ovládli. A zatiaľ čo jedna provokovala odzadu, druhá ukázala nohavičky!

Prestížny filmový festival vo francúzskom Cannes je v plnom prúde. Dni sú prešpikované tými najzaujímavejšími premiérami, ktoré si nenechávajú újsť ani prominentné mená. Medzi nimi nechýbali ani topmodelky z Česka, ktoré si svojou povestnou krásou podmanili červený koberec tohto slávnostného podujatia. 

Petra Němcová sa pred fotografmi prešla rovno dva dni po sebe. Najprv si nenechala ujsť soirée, ktoré organizovalo klenotníctvo Chopard. Tam sa ukázala v transparentných šatách, ktoré pokrývali veľké modré kvety. Ani tie však neboli dostatočne veľké, aby prekryli všetko, čo malo zostať zahalené. Plavoláska tak okrem dlhých nôh, s hrdosťou odprezentovala aj svoje nohavičky. 

Petra Němcová
Zobraziť galériu (5)
Petra Němcová  (Zdroj: Profimedia)

Petra Němcová
Zobraziť galériu (5)
Petra Němcová  (Zdroj: SITA)

O deň neskôr sa blysla na premiére filmu The Count of Monte Cristo, kde sa po červenom koberci prešla v krásnej modrofialovej róbe. K tomu doladila lesklé strieborné doplnky a diamantové šperky, vďaka čomu bola ozdobou červeného koberca. 

Petra Němcová
Zobraziť galériu (5)
Petra Němcová  (Zdroj: Profimedia)

Hviezdou podujatia bola, bez pochýb, aj Eva Herzigová, ktorá sa po koberci prestížneho podujatia prešla v čiernych šatách. Tie spredu pôsobili jednoducho, nemali žiadne výrazné zdobenie. No stačilo, aby sa plavovláska otočila a... Tmavá róba odhalila jej štíhly chrbát. Ten navyše zdobili šperky. 

Eva Herzigová
Zobraziť galériu (5)
Eva Herzigová  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Petra Němcová2024 Cannes Film Festival
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu