Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

OBROVSKÝ STRACH porotcu z tanečnej šou: Jeho krásnej manželke museli už dvakrát operovať hlavu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Prechádzajú si mimoriadne náročným obdobím! Porotca obľúbenej tanečnej šou Dancing with the Stars - Derek Hough (38) sa v lete tohto roka oženil s krásnou tanečnicou Hayley Erbert. Momentálne má ale za sebou dni plné obáv a strachu o jej zdravie. Brunetka totiž v priebehu pár dní absolvovala už druhú, pomerne náročnú, operáciu.

Derek Hough a Hayley Erbert sú dobre známi nielen v tanečnom svete, ale verejnosť ich pozná aj vďaka účinkovaniu vo viacerých úspešných projektoch. 7. decembra Derek na svojom profile na sociálnej sieti Instagram oznámil, že jeho žena bola po jednom z vystúpení veľmi dezorientovaná a skončila v nemocnici. 

Diagnostikovali jej hematóm, kvôli ktorému musela akútne podstúpiť operáciu. Pri nej jej museli odstrániť časť klenby lebečnej, aby sa uvoľnil tlak na mozgu. 

V týchto dňoch podstúpila tanečnica ďalšiu operáciu - kranioplastiku, pri ktorej jej chýbajúcu časť lebky upravili. Derek o tom opäť informoval na svojom Instagrame. Zverejni tam záber, na ktorom je pri nemocničnom lôžku svojej ženy. „S nesmiernou úľavou, vďačnosťou a veľkou radosťou sa s vami chcem podeliť o to, že operácia je úspešne za nami,” začal svoje rozprávanie obľúbený porotca tanečnej šou. 

Zároveň poďakoval výnimočnému lekárskemu tímu a svoje slová plné vďaky adresoval aj fanúšikom a podporovateľom. „Vaše myšlienky, modlitby a pozitívna energia boli pre nás zdrojom sily a útechy v tomto náročnom období. Je naozaj dojemné vedieť, koľko lásky a starostlivosti nás obklopuje,” napísal tiež Derek, ktorý sa usiluje byť svojej polovičke veľkou oporou. 

Derek Hough a Hayley Erbert
Zobraziť galériu (2)
Derek Hough a Hayley Erbert  (Zdroj: profimedia.sk)
 

Viac o téme: Derek HoughHayley Erbert
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu