Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Slávna supermodelka podstúpila náročnú operáciu: Za veľké jazvy sa nehanbí... Ukázala ich!

Pavlína Pořízková Zobraziť galériu (3)
Pavlína Pořízková (Zdroj: Instagram P.P.)

LOS ANGELES - Slávna supermodelka Pavlína Pořízková (58) musela nedávno postúpiť výmenu oboch bedrových kĺbov. Spomienkou na náročnú operáciu sú pre ňu jazvy, ktoré však na svojich sociálnych sieťach ukázala celému svetu.

Svetoznáma supermodelka s českými koreňmi pred pár dňami na svojom profile na sociálnej sieti Instagram informovala, že musela podstúpiť náročnú operáciu, pri ktorej jej doktori vymenili bedrové kĺby. 

Ako je však jej dobrým zvykom, náročné chvíle premenila na možnosť inšpirovať mnohých sledovateľov. V najnovšom príspevku totiž ukázala jazvy, ku ktorým napísala, že sa za ne rozhodne neplánuje hanbiť. 

„Predtým, než som šla na operáciu, som si nemohla pomôcť a neustále som rozmýšľala nad jazvami. Tie, ktoré mám, tak nemám problém ukázať. Ale nechcem žiadne nové. Na našej dovolenke som sa lúčila s hladkou pokožkou na mojich bedrách, aj keď som sa cítila previnilo, pretože sú to malichernosti," napísala modelka. 

„Viem, že tieto rany sa čoskoro stanú mojou súčasťou. Budú mi pripomínať staré bolesti a nové víťazstvá. Tak, ako všetky ostatné jazvy, ktoré mám nielen na tele, ich akceptujem a budem na ne hrdá," doplnila k fotke, na ktorej sa ukázala len v župane a nohavičkách.

Viac o téme: Pavlína Pořízková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu