Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Podcasty DETSKÁ CHIRURGIA - ÚRAZY HLAVY

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Podcast Detská chirurgia)

Aj Vášmu dieťaťu sa stalo niečo podobné? Neviete si poradiť pri úraze hlavy alebo bolesti bruška? Práve preto sme pre Vás pripravili naše podcasty DETSKÁ CHIRURGIA, ktoré Vám povedia o najčastejších úrazoch, bolestiach alebo vrodených chybách detských pacientov.

Prostredníctvom jednotlivých podcastov Vám priblížime jednotlivé témy detskej chirurgie. O rôznych diagnózach svojich detí nám povedia aj rodičia detských pacientov, spolu s lekármi z Kliniky detskej chirurgie v NÚDCH. Podcastami Vás bude sprevádzať ostrieľaná moderátorka Dagmar Didiana Dianová. Sme veľmi radi, že postupne si môžete vypočuť veľmi zaujímavé témy o detskej chirurgii.

Podcasty DETSKÁ CHIRURGIA -
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Podcast Detská chirurgia)

Prvý diel podcastu DETSKÁ CHIRURGIA Vás prevedie témou ÚRAZY HLAVY. “Detská hra sa môže premeniť na nebezpečný úraz.”

Svoj príbeh nám porozpráva otecko Milan Bodnár, o štvorročnom synovi Samkovi a jeho nešťastnom páde zo schodov. Touto témou nás prevedie aj MUDr. Pavol Šinka, detský chirurg na Klinike detskej chirurgie LF UK NUDCH, ktorý sa priamo špecializuje na tieto úrazy detských pacientov.

Podcasty DETSKÁ CHIRURGIA -
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Podcast Detská chirurgia )

Občianske združenie DETSKÁ CHIRURGIA - OZ SLNIEČKO NA CESTE! je nezisková organizácia, ktorou hlavnou úlohou je pomáhať detským pacientom, ktoré majú rôzne ochorenia, a tiež deťom, ktoré utrpeli úrazy alebo vážne zranenia.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu