Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Preboha, čo jej to urobili? Nepodareného portrétu sa dočkala aj princezná Kate… Ľudia neverili vlastným očiam

Princezná Kate
Princezná Kate (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Počas minulého týždňa vzbudil vášne oficiálny portrét kráľa Karola III., ktorý sa mnohým fanúšikom príliš nepozdával. Podobne však dopadla aj princezná Kate, ktorej podobizeň sa dostala na titulku britského časopisu Tatler. Maľba, ktorá ju mala zobrazovať, sa totiž dočkala od ľudí veľkej kritiky.

Len pred pád dňami uzrel svetlo sveta prvý oficiálny portrét kráľa Karola III. Ten však vzbudil pomerne veľké emócie. Mnohí totiž tvrdili, že panovník na ňom vyzerá, akoby sa kúpal v krvi a toto dielo si tak veľa fanúšikov nenašlo.

Podobné rozhorčenie vyvolal aj výtvor, ktorého sa dočkala princezná Kate. Tentokrát však nejde o oficiálny portrét, ale o maľbu umelkyne menom Hannah Uzor, ktorá sa objaví na titulke júlového vydania britského časopisu Tatler.

Pod príspevkom na sociálnej sieti Instagram schytala maľba veľkú kritiku a mnohí ho prirovnávajú k niečomu, čo kreslia deti na hodinách výtvarnej výchovy. „Ten portrét je hrozný. Existuje množstvo talentovaných umelcov, určite ste mohli nájsť niekoho lepšieho," napísal jeden z komentujúcich. „Veľmi zlý portrét, vôbec nereprezentuje krásu a eleganciu princeznej," pridal sa ďalší. 

 

Viac o téme: Princezná Kate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu