Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

TRAGICKÝ let z Londýna: Silné turbulencie pripravili o život známeho REŽISÉRA (†73)!

Cestujúci opísali desivé chvíle na palube. Zobraziť galériu (2)
Cestujúci opísali desivé chvíle na palube. (Zdroj: Profimedia/Facebook)

LONDÝN - Svet v týchto dňoch obletela správa o tragickom lete z Londýna do Singapuru. Ten zasiahla silná turbulencia, kvôli ktorému musel stroj núdzovo pristáť v Thajsku. Desivá cesta si vyžiadala 30 zranených a jedného mŕtveho. Ten, ako sa ukázalo, bol známym britským režisérom!

Lietadlo Boeing 777 prevádzkované spoločnosťou Singapore Airlines opustilo Spojené kráľovstvo v pondelok večer o 22.17 h miestneho času s 211 cestujúcimi a 18 členmi posádky na palube. Po vstupe do regiónu, ktorý aktuálne zažíva extrémne tropické búrky, však stroj zasiahli silné turbulencie. Na palube bolo približne 30 zranených a 1 mŕtvy. 

Ako sa aktuálne ukázalo, obeťou je 73-ročný Geoff Kitchen, známy britský režisér z hudobného divadla v Gloucestershire. Spolu s manželkou letel na rozprávkovú dovolenku, ktorá mala byť ich splneným snom. Osudným sa mu však, paradoxne, nestali zranenia spôsobené turbulenciou, ale ako uvádza Daily Mail, príčinou úmrtia mal byť infarkt. 

„S veľkým zármutkom sme sa dozvedeli zdrvujúcu správu o úmrti nášho váženého kolegu a priateľa Geoffa Kitchena pri nedávnej leteckej nehode. Geoff bol vždy gentleman, vynikal maximálnou poctivosťou aj čestnosťou a vždy robil to, čo bolo pre skupinu správnu. Jeho oddanosť skupine TMTG bola nespochybniteľná. V miestnej komunite v Thornbury slúžil viac ako 35 rokov, kedy zastáva rôzne funkcie, vrátane predsedu, pokladníka a napokon aj tajomníka. Naše myšlienky a modlitby patria v tejto chvíli jeho manželke a rodine,“ uviedli kolegovia na sociálnej sieti. Česť jeho pamiatke!

Viac o téme: Geoff Kitchen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu