Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Slávna modelka sa ukázala nahá: Ovisnuté prsia a silný odkaz!

Chrissy Teigen a John Legend Zobraziť galériu (4)
Chrissy Teigen a John Legend (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - S chybami, a predsa dokonalá! Chrissy Teigen (37) patrí medzi tie mená šoubiznisu, ktoré sú verejnosti dobré známe. Preslávila sa ako modelka a manželka speváka Johna Legenda (44). V posledných rokoch sa však venuje materským povinnostiam a naplno si to užíva. V týchto dňoch sa opäť ukázala svetu nahá a pridala aj krásny odkaz.

Chrissy Teigen nikdy nepatrila medzi ženy, ktoré by mali problém s nahotou. Pred objektívom fotografov už neraz pózovala v Evinom rúchu. A nezmenilo sa to ani po tom, čo sa stala mamou. 

So spevák Johnom Legendom tvoria dokonalý pár a radujú sa z troch ratolestí. Najstaršia dcérka Luna má 7 rokov, syn Miles 4 a najmladšia dcérka Esti prišla na svet začiatkom tohto roka. Táto slávna dvojica nepatrí k tým rodičom, ktorí svoje deti pred zrakom verejnosti skrývajú. Práve naopak. Prostredníctvom sociálnych sietí sa bežne delia o radosti a starosti z ich súkromia.

V uplynulých dňoch zverejnila Chrissy na sociálnej sieti Instagram, kde má viac ako 41,5 milióna followerov, príspevok, ktorým rozpútala celkom búrlivú diskusiu. Nechala sa totiž zvečniť pri kúpeli, celkom nahá, s dieťatkom na rukách. „Prsník, ktorý mu tu takto nejako ovísa po celej strane, hlboké fialové jazvy... Ale ty si príliš perfektná, aby som sa týmto zapodievala,” napísala k fotke pyšná mamina. 

Na tieto slová reagovali s nadšením mnohé iné mamičky. „Máš absolútnu pravdu. Každé jedno ženské telo je dokonalé za to, čo dokáže,” znie jedna z mnohých nadšených reakcií. „Toto je presne ten druh fotky, ktorý potrebuje vidieť každá novopečená mamička... A nie dokonalé zábery dokonale upravených celebrít s dieťaťom v náručí,” pridala sa ďalšia. Našli sa však aj komentáre, v ktorých diskutujúci modelke vyčítajú, že takéto zábery nepatria na internet. Vy si čo myslíte?!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu